vineri, 6 martie 2015

Review: IVATHERM Mild Cleansing Milk

Din seria produselor Ivatherm <3 ...
    Cu siguranta cand citim cuvantul "lapte demachiant" ne zboara gandul automat la o textura usoara, alba, fina, placuta la atingere, placut mirositoare.
    Ce altceva ne putem dori, noi femeile care ne machiem, daca nu un lapte demachiant care sa nu fie deloc agresiv cu tenul dar totodata sa indeparteze perfect impuritatile, urmele de machiaj?
Ei bine, Laptele Demachiant Lejer de la Ivatherm m-a innebunit efectiv (in sensul bun al cuvantului). Eu, care evitam sa folosesc produse crema pentru demachiere, am devenit efectiv dependenta de un lapte demachiant, mai exact de Aquafil Light Mild Cleansing Milk!
E laptele demachiant perfect pentru mine <3. La o adica: Hellooooooo, sunt fata aia cu tenul gras in zona T, fata aia care uraste produsele crema (ma repet), fata aceea care cauta in orice produs pentru ten sa fie light pe bune, nu doar pe ambalaj :D.
Aquafil Light Mild Cleansing Milk: ma bucur ca te am!!!!! I Love You!!! <3




IVATHERM Aquafil Light- Lapte Demachiant Lejer pentru fata si ochi este recomandat pielii sensibile, normale si mixte.
Acesta inlatura machiajul si impuritatile de pe suprafata pielii. Laptele, prin compozitia sa special conceputa pentru pielea normala si mixta are proprietati calmante si hidratante. Ajuta la eliminarea toxinelor si imbunatateste respiratia cutanata. Cu o textura fina si lejera, curata pielea cu delicatete. - = producator =

Produs fara parabeni, testat dermatologic.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI:
Aquaxyl®  are actiune hidratanta prin echilibrarea fluxului hidric cutanat. Ca urmare a limitarii pierderilor de apa si optimizarii rezervelor hidrice, piele devine supla, fina si elastica.
Calmiskin® , bogat in flavonoide, reduce inflamatia si creste starea de comfort.
Apa termala Herculane are proprietati antiiflamatorii dovedite, fiind indicata pentru pielea sensibila si reactiva. Calmeaza pielea si are efectiv antiiritant.


CANTITATE:
200 ml.

TEXTURA
Cremoasa, usor lichida (aluneca efectiv in palma); nu degeaba e light :).





Este un demachiant extraordinar de lejer, extraordinar de placut mirositor, extraordinar de "harnicut" cand vine vorba de indepartarea machiajului .
Face exact ceea ce promite: indeparteaza eficient urmele de machiaj si impuritatile iar tenul ramane curat, improspatat, isi recapata automat elasticitatea, devine luminos, foarte placut mirositor si foarte placut la atingere.
Eu il foloseam bineinteles cu o discheta demachianta si indepartam relativ usor machiajul (chiar si cel waterproof) si nu am simtit sa-mi agreseze tenul sau zona ochilor, ba din contra: e foarte bland cu tenul, produsul efectiv aluneca pe piele <3. Pentru indepartarea machiajului nu e nevoie de o cantitate foarte mare de produs asadar cei 200 ml mie imi ajung mult si bine.
Il iubesc fara "dar si poate" ...
Pana si Trompi meu il iubeste :P. Ia vedeti ce "nealcos' " sta la poza :P.


Mai pe scurt: tenul mixt sau gras cu siguranta se va indragosti de el. E ingrijirea pura si lejera pe care persoanele un astfel de tip de ten trebuie neconditionaaat sa puna mana <3.

In caz ca v-am facut curioase, il puteti cumpara si voi de aici http://www.ivatherm-shop.ro/ la pretul de 50,38 lei sau puteti opta pentru un pachet promotional format din 3 produse la pretul de 136,71 lei:
Click AICI pentru a vedea oferta.

Pupici cu lipici <3 :*

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall