luni, 23 martie 2015

Review: CATRICE Prime & Fine


 Machiajul tenului poate arata impecabil numai si numai daca nu uitam sa respectam anumiti pasi, in functie de necesitatile tenului nostru. Niciodata nu aplicam fond de ten fara o baza sau o crema hidratanta/matifianta iar atunci cand ne mai confruntam si cu riduri/linii fine si/sau pori dilatati, clar mai avem nevoie de un produs: baza pentru netezire.
Catrice PRIME AND FINE este o varianta posibila in cazul in care sunteti in cautarea unui astfel de produs. Il inlocuieste cu brio pe cel de la L'oreal Studio Secrets dar are un pret mult mai decent.
Fata mea de "impins vagoane" necesita netezire :D spun asta fiindca am observat ca incep sa am pori dilatati pe langa nas si am "denivelari" pe frunte :)); am un prost obicei de a sta foarte des incruntata iar vara folosesc prea rar ochelari de soare, astfel, sunt nevoita sa adopt privirea aceea de om criminal tot timpul incruntat :)) .



CATRICE- Prime & Fine 
Smoothing Refiner for invisible pores and lines


Ambalaj/ gramaj :
*borcanel din sticla cu capac din plastic
*14 g





Consistenta
*produs cremos, usor "spumos" daca ma pot exprima astfel.
Are o consistenta pufoasa, foarte catifelata.


Pret si disponibilitate
* costa 23,5 ron si poate fi comandata de pe site-ul


Parerea mea despre Catrice Prime & Fine


In cazul in care nu folositi o baza pentru netezire si pe de-asupra va si confruntati cu probleme gen pori dilatati si/sau linii fine, cu siguranta dupa aplicarea fondului de ten, ati observat efectul inestetic in oglinda. Ei bine, apeland la un produs pentru netezire, acest aspect urat in mod normal ar trebui sa dispara.
Hmmmm, imaginati-va un perete pe care doriti sa il zugraviti :D. Desi peretii sunt distrusi, cu crapaturi sunt decojiti, noi in loc sa "infundam" aceste denivelari, aplicam direct culoarea :). Nu arata prea bine, nu? Baza pentru netezire functioneaza pentru tenul nostru cum ar functiona gletul pentru peretii sparti, denivelati. Inainte de a-i zugravi (de a ne da cu fond de ten) uniformizam totul cu glet (cu baza de netezire). Sper ca am facut o comparatie buna :).
Tot ce pot sa spun este ca lasa zona pe care o aplici, foarte catifelata, neteda; fondul de ten devine un  rasfat o data ce pe dedesubt aplici aceasta baza.
Inafara de aceasta si cea de la L'oreal Studio Secrets sincer nu am incercat nici un astfel de produs dar din cunostintele mele cumulate pana acum pot spune ca aceasta chiar face treaba buna.
Uniformizeaza tenul, nu permite porilor dilatati si liniilor fine sa iasa in evidenta dupa aplicarea fondului de ten, este foarte usoara, nu incarca deloc, se simte foarte placut pe ten.
Totusi, il recomand mai degraba tenului uscat sau normal- in cazul acestora functioneaza mult mai bine decat in cazul tenului mixt sau gras!
Pentru pretul pe care il are, pot spune ca meritaaaa !



Voi folositi o baza pentru netezire? :)
Pupici cu lipici !!! :*








Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall