marți, 17 martie 2015

Campania ALL BLACK by Adona.ro

Hello! Ca tot va vorbeam zilele trecute despre Adona.ro si fiindca gentile lor minunate sunt raspandite si laudate peste tot, azi vin la voi cu o veste minunata!
    Magazinul online de genti www.adona.ro a lansat o noua campanie pe site.
Campania se numeste ALL BLACK si include in oferta zeci de modele de genti. Disponibila in perioada 15-22 martie, campania promoveaza gentile negre, intr-o gama larga de forme, dimensiuni si stiluri, ca raspuns la tendinta de cumparare a clientelor. 
Mai pe scurt: genti pentru toate gusturile si pretentiile feminine <3.


CUPON DE REDUCERI 10%
Oferta ALL BLACK taie automat 10% din pretul oricarei genti negre de pe site! Preturilor imbatabile ale gentilor Adona, in mare parte deja reduse, li se adauga un discount suplimentar de zece procente.

CUM FOLOSESTI CUPONUL "ALL BLACK" ?
Adauga in cos comanda dorita si foloseste cuponul scriind textul  "ALLBLACK" in caseta aferenta. Apasa "Foloseste Cupon", iar comanda ta va fi redusa cu 10% !


Ba chiar mai mult: la orice geanta Adona comandata, daca achizitionezi cel putin un produs din campanie, beneficiezi de asemenea de reducere!

Intra acum pe site si da un click pe sectiunea ALL BLACK din bara de meniu, pentru a vedea multimea de genti pentru toate stilurile feminine.

Negrul a fost si va fi mereu "la moda". Ne avantajeaza pe noi toate; negrul da o nota de eleganta aparte, poate fi combinat si purtat cu usurinta. Nu degeaba si preferintele pentru aceasta nuanta in ceea ce priveste gentile.


                                                         
Din categoria ALL BLACK eu detin Geanta Chloe black
(dupa cum va spuneam si in articolul "Colectia de genti Adona + Draga mea Chloe" , gentuta aceasta minunata a intrat de curand in posesia mea. O gasiti si pe aceasta la reducere datorita campaniei ).












Fuguta, fuguta pe Adona.ro !
Gentile acelea minunate merita vazute, cumparate si apreciate! <3



Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall