sâmbătă, 28 martie 2015

Princess of Darkness

Inainte de toate, va invit sa dati un click pe melodia aceasta, ascultati-o pe fundal intre timp ce-mi cititi randurile si admirati fotografiile :)

    
    Iubea culorile, iubea soarele, iubea diminetile, roua,  ploaia, florile... iubea efectiv viata; stia sa o traiasca si sa o aprecieze in toata splendoarea ei; iubea totul neconditionat dar pe ea o iubeau prea putini.  La un moment dat, a decis sa iubeasca singuratatea... Satula de rautatile care o inconjurau, de invidia, frustrarea, privirile lacome care o urmareau, a decis sa se retraga din multime si sa traiasca singura, departe de lume. 
    Intunericul in care era adapostita, fara sa isi dea seama a inceput sa isi lase amprenta in viata si privirea ei. Iubea si acum culorile, dar le iubea pe cele reci, neutre. Iubea si acum soarele, dar il iubea privindu-l doar printre scandurile care erau fixate de jur imprejurul geamurilor vechi; iubea si acum diminetile, dar le iubea altfel, nu mai iesea in curte sa-i inspire aerul proaspat ci efectiv statea ingandurata si se bucura ca a mai trecut o noapte... iubea si acum roua, ploaia sau florile dar nu isi mai arata dragostea fata de ele asa cum o facea inainte; nu mai constientiza ca la inceput rolul sau frumusetea acestora. Vroia ea sa iubeasca si oamenii, dar si-a pierdut increderea in ei...
Desi viata ei s-a schimbat radical, in adancul sufletului era acelasi om dar care efectiv nu se mai arata lumii, nu isi mai dezvaluia dragostea pentru viata, dragostea pentru culori sau flori. 
   Printesa Intunericului a devenit, cel putin, asa o numeau acum oamenii. - AnytaGyo

Machiajul meu pe tematica Princess Of Darkness l-am realizat pentru o colaborare frumoasa pentru grupul de beauty Make-up Addicted. Trebuia sa realizam un machiaj sau un model de unghiute de printesa ( Princess Makeup/Nailart).
Am optat pentru Princess of Darkness in ideea de a sparge putin gheata, de a renunta la ideea ca o printesa este doar aceea finuta, care apeleaza la nuante pastelate, dragute, pline de viata si veselie. Am vrut sa creez o printesa puternica, trecuta prin viata, care desi iubeste intunericul privirea sau sufletul ei sunt pline de lumina; lumina care asteapta momentul potrivit sa mai iasa o data la suprafata <3.


Princess Of Darkness este un personaj fictiv intr-o lume fantasy pe care eu am incercat sa il redau prin acest machiaj:














Ce parere aveti despre Printesa Intunericului? :)

Pupici cu lipici :* 

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall