joi, 12 martie 2015

Colectia de genti Adona + Draga mea Chloe

    De cate ori se intampla sa realizam faptul ca o geanta este una dintre armele secrete ale femeilor?
Incepand cu charm-ul pe care ni-l ofera si pana la faptul ca in ea gasim orice (mai putin ordine- he he he :P) o geanta o putem numi pur si simplu, pe scurt: aliatul sau prietena noastra de nadejde.
E acolo cand avem nevoie de ea; balsamul de buze preferat, portofelul, ochelarii de soare/de vedere, agenda, telefonul etc., toate sunt in siguranta intr-o poseta, pe toate le putem avea la indemana. Si sa nu uitam: o geanta e comoda pentru o femeie si oricat ar fi ea de grea de la multimea de lucrusoare cu care o umplem, nu ne pasa! E a noastra, o caram in stanga si in dreapta si ne mandrim cu ea, da? :) Avem grija mereu pentru ce model optam, cat de incapatoare sa fie, ce culoare sa aiba (sa o putem asorta usor cu orice tinuta) etc...
Varietatea de posete/genti este foarte mare; uneori avem nevoie de o gentuta mica tip postas, alteori avem nevoie de o ditamai geanta fiindca avem multe lucruri de carat dupa noi, in alte situatii apelam la un clutch sau un plic fiindca avem nevoie de acea nota de eleganta pentru o ocazie speciala.
    Adona.ro ne sta la dispoitie cu intreg arsenalul de genti pentru orice eveniment sau ocazie la care o femeie poate lua parte.
Incepand cu gentile casual si pana la plicurile elegante si finute, Adona cuprinde o multitudine de frumuseti <3 care cu siguranta isi vor lasa amprenta in tinutele fiecarei femei.
Ieri mi-a sosit si mie gentuta Chloe black cu care ma voi putem mandri de acum in colo si datorita careia in curand am sa inaugurez rubrica fashion pe blog :) (mai multe detalii veti afla zilele urmatoare :D).
Avand in vedere faptul ca acest articol nu este destinat special acestei gentute, voi inceta sa va ofer prea multe detalii despre ea linistindu-va totuuusi cu faptul ca oricum...cat de curand... am sa va pregatesc un articol destinat doar acesteia. :)





Despre www.adona.ro :

    Scopul lor este acela de a aduce la dispozitia clientilor cea mai mare colectie de genti.
Aici, se face mult mai mult decat expunerea unei colectii de dama. Suntem ajutate sa ne cream propriul stil vestimentar in cel mai simplu si distractiv mod cu putinta, oferindu-ne cele mai noi si cele mai cautate modele si nu in ultimul rand de cea mai buna calitate. Un alt scop prioritar pentru Adona.ro este acela de a face experienta cumparaturilor online pe site-ul lor, cat mai placuta, usor de inteles si eficienta.
Comanda pe acest site de genti poate fi facuta atat telefonic cat si prin intermediul cosului virtual :). Ramane la alegerea noastra pentru care varianta optam.

    Navigarea pe site-ul acesta este una placuta, foarte explicita, avand la indemana absolut toate informatiile necesare despre geanta care ne intereseaza: culoare, material, lungime,inaltime,compartimente, buzunare, prindere. Mai jos, exact sub fotografia cu produsul gasim 3 rubrici foarte utile si explicite si anume: Descriere, Livrare, Retur. 
Ne putem cauta geanta mult visata pana si dupa culoare :)



Meniului site-ului Adona.ro contine momentan genti pentru dama, genti office, genti casual, genti piele + o rubrica destinata Produselor Noi aparute pe site si o rubrica OUTLET destinata produselor aflate la reducere (cu un simplu click pe cuvantul OUTLET veti fi directionate la posetele minunate aflate momentan la o reducere de pana la 58%). :)

Fiind o "maniaca" de genti/posete nu puteam face sa trec cu vederea peste multitudinea de modele aflate exact pe gustul meu <3.





...iar lista cu preferatele ar putea continua :).
Click pe link pentru a-ti alege si tu preferata: http://www.adona.ro/

Colectia Adona este visul oricarei femei iubitoare de posete.


Voi iubiti posetele? Care geanta Adona este preferata voastra?

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall