duminică, 24 martie 2013

My Beauty Case

Trebuie sa recunosc ca felul meu de a-mi organiza lucrusoarele (aici fiind incluse si produsele pentru beauty si makeup) este unul haotic!
De ce spun asta?
Sunt mai tot timpul pe fuga, nu stiu de ce dar nu stiu sa pun un lucru inapoi de unde l-am luat. Poate e rusine sa recunosc asta avand in vedere ca sunt femeie si se presupune ca o femeie este musai sa fie organizata si ordonata...dar vreau sa fiu sincera si PUNCT :)). Ma pun deseori sa fac curatenie dar o pastrez doar pana cand trebuie sa ma ating de acel ceva pe care tocmai l-am pus la locul lui. Asa faceam (si inca fac) si cu produsele cosmetice. De ziua mea, in luna octombrie mai exact, am primit cadou de la parinti si fratele meu un beauty case <3. Imi doream enorm de mult un astfel de cadou si iata ca legea atractiei s-a adeverit si in cazul meu:). Un beauty case este o investitie care isi merita fiecare leut, parerea mea.


In fotografia de mai sus, puteti vedea beauty case-ul meu cu produsele incluse in compartimente si numerotate:



Compartimentul 1: primere, baza de machiaj, corectoare, blush, pudre, concealer, kit pt sprancene.
Compartimentul 2: tusuri lichide, tusuri gel, 3 farduri mono, un fard pulbere, tus cu sclipici, contur pt ochi negru.
Compartimentul 3: mascara, adeziv gene false, carioca pentru corectarea machiajului.
Compartimentul 4: glitters, pietricele, farduri pigment, cateva dintre creioanele pt ochi.
Compartimentul 5 (oare de ce nu poti fi mai mare?:)) ): paletutele mai mici (beauty UK, Paco Rabbanne, Sleek, Elf, Hugo Boss etc), baza pentru machiaj, fond de ten, gene false, pensete, forfecute, banda scotch, lotiune tonica,  demachiant, spray fixare machiaj, spray pt curatarea pensulelor, dischete demachiante (ultimele doua am uitat sa le pun in beauty case pt fotografie:P).
Da...acum pare ca incap toate numai bine fiindca am facut curatenie printre ele :)).

     Cand am primit acest beauty case nu aveam inca atat de multe produse. Acum am pregatit in minte un wishlist in care apare o gentuta noua mai marisoara, pentru a putea introduce in aceasta fiecare produs cosmetic pe care il detin. Intr-adevar, nu am de gand sa imi "umflu" geanta cu fiecare dublura pe care o am (dublurile isi au locul intr-un portfard separat si apelez la ele doar cand am nevoie) dar macar sa mai pot introduce acolo si rujurile + paletele de farduri mai marisoare pe care din pacate le tin in alta parte fiindca aici nu incap si ori de cate ori ma deplasez la o clienta sa ii fac un machiaj, nu car dupa mine doar beauty case-ul ci mai car inca o geanta cu cele amintite. Este foarte incomod, banuiesc ca va dati seama.


In aceasta fotografie puteti observa asadar gentuta mea de cosmetice pe langa care se afla produsele ce nu incap in ea: paleta Fraulein 120 nuante, paleta Fraulein 180 nuante si un mini beauty case plin cu rujuri pulbere, rujuri stick, glossuri si balsamuri de buze. Pe langa toate acestea sa nu uit sa mentionez ca mai am o paleta cu niste nuante dementialeeeee care deasemenea nu incape langa celelalte produse:


Imi pare rau ca in fotografie nu se vad nuantele asa cum ar trebui. In realitate sunt mult mai vesele si pgmentate. Iata un swatch fara primer :


BeSsOs :*






8 comentarii

  1. Cam asa sunt si eu cu produsele cosmetice: intr-o zi fac ordine , le aranjez, iar dimineata ma grabesc , le mai las prin baie, le mai rastorn din graba si asa se produce dezordinea:))
    O beauty case ar fi perfecta si pt mine :d :))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. <3 Multumesc ca esti aici Lorena <3. Intr-adevar un beauty case ne mai tine in frau cat de cat la capitolul "ordine" :) Este mai mult decat util. Pusi mare! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine e aceiasi chestie,cand eram in liceu eram dezordonata insa avea cine strange "tornaada" ce lasam in urma mea,insa de cand sunt la facultate totul a ramas la fel mai putin cu faptul ca nu mai e mama sa stranga dupa mine si gasesc la fel tornada pe care o las in fiecare dimineata :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) Asa e Buburuza :P Conteaza ca daca nu e mama sa faca ordine...intr-un final tt facem noi de musai:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma recunosc :))
    Si eu le aranjez frumusel si apoi in graba le distrug pe toate :)
    O zi frumoasa.

    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) :* Nu degeaba zicala: "Cine se aseamana se aduna" :)) Uite-ne pe toate la un loc dezordonate:)))))))))))))))))))))))) te pup Iris

    RăspundețiȘtergere
  7. Este superba gentuta ta cu minuni. :D Ai o gramada de cosmetice, se vede ca esti pasionata Any. :p Eu nu am nici 10% din ce ai tu. :)) Te pupacesc cu drag:*

    RăspundețiȘtergere
  8. <3 Multumesc Gaby mea :* Chiar sunt pasionata de de ele si visez la cat mai multe..Sunt ca un drog pentru mine...Mi-au creat independenta :"> Te pup si eu !!!

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall