luni, 11 martie 2013

Review- Paco Rabbane Eyeshadow

     V-am prezentat zilele trecute o paletuta de farduri ce poarta numele unui parfum bine cunoscut de toata lumea. Este vorba de paleta Hugo Boss. Va spuneam deasemenea ca am ramas surprinsa sa vad ca Hugo Boss are si cosmetice nu doar parfumerii <3.
     Zilele acestea (tot mama) m-a mai surprins si cu paletuta 1 Million- Paco Rabanne. Are niste nuante splendide la fel ca cea de la Hugo Boss. Sunt cucerita efectiv! Sa vedem de ce :) :





Aceasta este cutia din carton in care era paleta. Nu se vede clar in poza dar e de culoarea aurie, 

Papampaaaaam: aceasta este carcasa paletei asemeni unui lingou de aur <3 Este atat de finuta, eleganta, superbaaaa! <3


Pe spatele carcasei putem gasi eticheta cu gramajul fardurilor si numarul nuantei (04). Din pacate nu v-am fotografiat si spatele cutiutei din carton sa va arat ce m-a surprins foarte tare: faptul ca NU CONTINE PARABENI!! 


Iata si cele 8 nuante de fard superbe din care este alcatuita paleta: Sunt pigmentate, dragute, nu sunt deloc prafoase si desi doar 8 la numar, aceasta paleta cuprinde nuante ce pot fi utilizate atat pentru machiaj de zi, cat si pentru machiaj de seara. 


Cateva nuante swatch-uite (fara primer!):


Aplicatorul cu buretel- acesta nu ma incanta neaparat. M-as fi bucurat mai tare de o mini-pensula, dar sunt sigura ca ma voi putea folosi si de acesta.:) Imi place ca este inscriptionat "Paco Rabanne" iar bureteii nu sunt fabricati din burete-burete. Este mai rezistent, parca ar fi cauciucat (nu stiu daca ma intelegeti) :P



Ce parere aveti?


BeSsOs :*









Un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall