joi, 7 martie 2013

Terapie in Armonie

    Postarea mea de astazi dupa cum veti putea vedea nu are nici o legatura cu frumusetea, produsele de machiaj si make-up-ul. Defapt, despre frumusete ar putea fi vorba deoarece starea de bine se reflecta in exterior; eclipsam, radiem cand suntem bine, fericite, implinite. Intr-un cuvant: SUNTEM FRUMOASE!
    Probabil ati mai auzit (sau citit) despre autovindecare prin constientizare.



Pentru unele suna cam aiurea, dar va asigur ca nu este o prostie ce veti descoperi o data ce va alturati grupului dornic de o schimbare. Un verisor si-a infiintat recent acest blog unde si-a propus sa dovedeasca faptul ca omul se poate vindeca de orice boala fara medicamente si medici, prin simpla recunoastere si constientizare a starii pe care o are. Nici el nu a crezut in acest lucru pana in momentul in care l-a experimentat si a ajutat si alte persoane sa constientizeze puterea de vindecare de care dispun. Bolile, problemele pe care le avem, starile de disconfort, toate sunt semnale de alarma date de creier care doreste sa ne avetizeze ca viata noastra are nevoie de o schimbare urgenta!


    Noi oamenii, am ajuns prea preocupati de lucrurile materiale, dezamagirile si lipsurile care ne inconjoara. Uitam sa acordam macar un minut sufletului si mintii noastre, suntem coplesiti de probleme, ne macinam pentru ele in fiecare minut si inconstient le dublam. Ne trezim dimineata de dimineata cu aceleasi ganduri negre cu care am adormit seara trecuta. Toate aceastea isi lasa incetul cu incetul amprenta pe gandurile, sufletul, fizicul si pe intreaga noastra viata. Ne imbolnavim repede, ne pierdem speranta si controlul asupra propriei noastre vieti. Atragem lucrurile negative inconstient cand defapt noi nici nu stim dar detinem cea mai mare putere din lume: AUTOVINDECAREA. 
    Va invit asadar, sa vizitati atat blogul cat si pagina de FB a lui Paul, pentru a patrunde intr-o lume pe care v-o creati asa cum doriti voi datorita constientizarii si vointei de a va schimba viata.



BeSsOs :*




4 comentarii

  1. Promite mult blogul verisorului tau, abia astept sa citesc mai multe articole. :) Multumim Any draga. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu deosebita si sincera placere Gaby! Sper sa le fie tuturor foarte utile articolele gasite acolo. E recent infiintat, de aceea nu gasim inca multe info, dar e un barbat silitor, iubeste ceea ce face si isi va da interesul la maxim! Multa bafta! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi Paul :) Lasa ca intram si noi incetul cu incetul in randul bloggerilor :)

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall