vineri, 27 februarie 2015

Review: COSMOD Rio Palette

Cum putem chema si intampina primavara cel mai bine? Cine stie? :D
 Pai cautand sa punem culoare in orice, mai ales la capitolul farduri, rujuri si oje :). Noi cel putin, cele pasionate de beauty, intelegem clar sentimentul :). Asadar optam pentru culori vii, vesele si automat avem sentimentul ca primavara este aici.
Paleta RIO de la Cosmod pentru mine personal e primavara in carcasa <3. Despre ea as dori sa va vorbesc in acest articol.

Cosmod Paris este un faimos producator de produse cosmetice, de make-up, ce ofera calitate la preturi foarte bune! Produsele lor sunt foarte diversificate asa c nu ezitati sa le faceti o vizita pentru a-i cunoaste si a le cunoaste produsele mai bine :) .

Paleta RIO este formata din:



  • 22 nuante de farduri, 
  • 6 nuante de farduri crema 
  • 3 pudre (doua blush-uri + o pudra pentru fata) 

Paletuta aceasta este dovada vie ca produsele Cosmod sunt calitative (pe mine personal m-au convins).
Haideti sa vedeti cat de splendida este... <3




Fardurile paletei RIO:

  • 14 nuante de farduri sidefate, 
  • 8 nuante de farduri cu particule fine de sclipici (dintre acestea 8, 3 nuante sunt perfect mate dar au particule de sclipici argintii).

Sunt foarte pigmentate, usor de blenduit dar anumite nuante sunt usor prafoase; oricum, atata timp cat pot lucra cu ele bine acest aspect nu ma impiedica sa le iubesc.
De cand am primit-o am folosit-o destul de des. Nuantele sunt diversificate, majoritatea fiind nuante vii, vesele, potrivite pentru primavara.


Fardurile crema: sunt foarte cremoase, usor de intins dar nu foarte pigmentate; nuantele lor sunt foarte finute, pale dar pe pleoapa mea uleioasa acestea nu fac fata fara un primer bun (cum ar fi Urban Decay). Fardurile de pleoape aplicate peste cele crema capata o intensitate aparte :) dar bineinteles acestea se pot aplica si singure pe pleoape.


Cele 3 pudre: doua sunt pentru pometi, una este pentru fata. Cele doua pentru pometi sunt usor satinate, pigmentate, le asezi foarte usor pe pometi cu pensula speciala pentru blush.

SWATCH:

Fardurile de pleoape RIO 
(sub primul rand de swatch-uri nu am aplicat primer, sub al doilea rand am aplicat Urban Decay)




Fardurile crema RIO

RIO blush & powder




Imi place foarte mult aspectul acestei paletute; faptul ca partea cu fardurile crema si pudrele are aspectul unui sertaras pe care il putem trage usor afara de dedesubtul paletutei (acest sertaras aluneca usor pe o sina).
Paleta este dotata si cu o oglinda, doua aplicatoare cu buretei, o mini-pensula din peri sintetici negri si un aplicator care la un capat are buretel iar la celalalt capat o pensula din peri sintetici  :).


INGREDIENTE
Ceea ce mi-a mai placut extraordinar de tare este faptul ca fiecare dintre cele 3 categorii de produse din care este compusa paleta (farduri, farduri crema, pudre) au trecuta lista cu ingrediente si termenul de valabilitate pe spatele cutiutei din carton in care se afla de regula paleta. Dat fiind faptul ca este produsa in Franta, paletuta nu are eticheta cu traducere in limba romana, dar la cum au organizat aceasta lista ne este foarte  sa ne orientam care produs-ce contine si cat timp este valabil.

Asadar, de sus in jos:
 - de la nr. 10 pana la nr. 31 sunt fardurile de pleoape, de la nr. 4 pana la nr. 9 sunt fardurile crema, iar de la nr.1 pana la nr.3 cele doua blush-uri si pudra.

Este o paleta de farduri pe care o iubesc si o folosesc cu mare, mare, mare drag!
Sa va arat trei machiaje pentru care am folosit nuante din paleta RIO:



    Ma declar foarte incantata de paleta aceasta, de pigmentatia fardurilor si de rezistenta pe care o au. Nuantele de alb si o nuanta de roz pal sunt putin mai "slabute" in comparatie cu nuantele intense dar aplicate in doua straturi sunt usor sesizabile si ele, sunt mai diafane :D :). Nuantele de farduri aplicate categoric peste un primer devin foarte intense si nu se aduna in pliuri.
    Blush-urile sunt foarte naturale pe pometi iar fardurile crema ma repet, pot fi folosite atat singure (pentru obtinerea un machiaj pastelat, finut) cat si sub fardurile pudra pentru intensificarea acestora <3.
    Le imbin usor si sunt foarte incantata de faptul ca in sfarsit am mai dat de o paleta in care nuanta de negru e intensaaaaa pe bune, numai buna pentru machiajele smokey <3. Chiar daca pentru un machiaj as folosit o alta paletuta, negrul intens il folosesc mereu din paleta RIO de cand o am <3.

Cum puteti intra in posesia produselor COSMOD?
Puteti comanda direct de pe site-ul din Franta http://cosmodparis.com/fr/.
.....................................................................................................................
Eeeeeh, na bine naaaa :) mai nou le gasiti si la noi in Romania!!! Yupiiii !!! :D
Ia vedeti catalogul produselor Cosmod chiar aici: http://www.beautyspell.ro/catalogsearch/result/index/?p=2&q=Cosmod&x=13&y=11
Paleta RIO de exemplu costa 108,00 lei :).

Ce parere aveti despre paleta RIO ? V-am convins? :)

PUPICI CU LIPICI :* :* :*

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall