miercuri, 29 octombrie 2014

REVIEW- Lapte Demachiant Beautiful Cosmetics

    Va aratam acum cateva saptamani pe pagina, o fotografie cu produse cosmetice primite in dar pentru testare de la Phenalex.
    S.C. Phenalex SRL este o companie fondata pentru a fructifica produsele brevetate de echipa lor in urma unor cercetari longitudinale (de mai bine de 7 ani). Echipa lor este formata din doctori, doctoranzi, ingineri si medici dedicati stiintei; lucru care nu face altceva decat sa ofere maximal incredere in produsele lor si modalitatea de producere a acestora.
   Ce produc ei?
" ANTIOXI vita – supliment alimentar – dupa o tehnologie brevetata la OSIM, fiind antoxidanti extrasi din samburi, pielite si rahis de struguri albi si rosii pentru a ingloba o gama cat mai mare de antioxidanti de tipul polifenolilor specifici strugurilor care au proprietati sanogene deosebite.
Propolis esenta – supliment alimentar – dupa o tehnologie brevetata la OSIM, propolis romanesc procesat pentru a obtine esenta propolisului in apa, ideal pentru copii si persoanele care nu pot consuma alcool."  

    Unul dintre produsele primite si despre care am reusit deja sa imi formez o parere clara, este demachiantul purificator pe baza de apa termala, antioxivita si vitamina E din gama Beautiful Cosmetics.





Ce spun producatorii in general, despre produsele Beautiful Cosmetics?    
    "Pornind de la ingrediente ca apa termala, din zona balneoclimaterica Baile Felix si o combinatie de uleiuri vegetale, aceasta emulsie a fost imbogatita cu AntioxiVita alaturi de principii active cum este vitamina E, armonios combinate cu ulei esential din flori de Lotus si Iris. Antioxivita este un antioxidant puternic, extras din samburi si pielite de struguri, realizat dupa un brevet de inventie medaliat cu Aur la Salonul International de Inventica IWIS.
Antioxidantii din struguri reduc ridurile si inhiba actiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza si elastaza responsabile cu imbatranirea prematura a pielii, limiteaza distrugerea fibrelor de colagen si ajuta la constituirea legaturilor naturale intre fibrele de colagen. Protejeaza pielea de actiunea distrugatoare a radicalilor liberi.
    Apa termala din Baile Felix utilizata provine dintr-un foraj de adancime mica fiind o apa oligominerala-mezotermala, bicarbonata, sulfatata si clorurosodica cu o actiune delicata si benefica asupra pielii. Curata, purifica si hidrateaza pielea fiind ideala si pentru cele mai sensibile tenuri."

Cum se prezinta?
Recipient din plastic dotat cu o pompita prin care putem doza foarte precis produsul.

Ingrediente:
Inainte de toate: nu contine parabeni!

Ce textura are?



Emulsie cremoasa de culoarea unui alb murdar (crem).

Ce miros are?



Nu pot asemana prea usor aroma demachiantului acesta cu aroma altui produs. Cel mai apropiat miros care mi-a venit in minte: aluatul crud :)). Da, da... parca ar fi faina de grau amestecata cu drojdie si apa :D. Asa il simt eu.
Aroma nu este deloc puternica sau deranjanta, o simti doar daca traaaagi tare pe nas :D.


Ce impresii mi-a lasat mie?




    In general, cand ma gandesc la produsele de demachiere cremoase, automat ma duce gandul la dischetele demachiante imbibate in aceste produse si care se descompun pe ten (mai exact: momentul acela cand genele bine rimelate se imbiba in produsul crema si raman agatate de ele niste firicele de vata din dischetele demachiante....bleahhh :P).
Preferam sa folosesc mereu produse lichide (gen apa micelara) sau servetele umede; nu am fost adepta produselor destinate demachierii sub forma de crema/lapte dar acest lapte chiar m-a surprins placut.

   Inafara de faptul ca demachiaza extraordinar de repede si extraordinar de bine chiar si produsele waterproof... chiar ofera o senzatie de prospetime tenului. Il catifeleaza instantaneu si simti de parca tocmai te-ai spalat pe fata :).
    Mi-am demachiat cu acest produs nu doar tenul ci si ochii sau buzele. Cel mai mare chin la demachiere intervine cand incerc sa elimin ditamai doza de mascara de pe gene :D. Sunt sigura ca stiti despre ce vorbesc.
Ei bine, laptele demachiant Beautiful Cosmetics m-a ajutat si continua sa ma ajute in acest proces.
Cantitatea pusa pe discheta demachianta nu trebuie sa fie mare fiindca produsul se intinde si se absoarbe foarte usor.
    Revenind la efectele acestuia: senzatia aceea de prospetime este de nedescris! Nu ramane nici un fel de pelicula grasa pe ten dupa ce il utilizez ba chiar mai mult, tenul este efectiv revigorat, curat!
Tenul meu este mixt si mereu ma feresc de produsele "grase" (poate si din aceasta cauza am evitat mereu produsele demachiante tip crema sau lapte) dar laptele demachiant Beautiful Cosmetics nu imi ofera deloc acea senzatie de disconfort dupa utilizare.
Efectul de prospetime, efectul de catifelare si efectul acela de ten curat efectiv, dureaza! Nu vreau sa mint, nu am aproximat cat timp dureaza dar tenul meu il iubeste si cu asta basta <3. Siiii, imaginati-va ca........ nu irita deloc ochii! Eu am mereu o problema cand vine vorba de demachiere: nu tin cont daca un produs este sau nu destinat si ochilor si il intind pe toata fata fara mila (mai ales pentru a indeparta mascara fiindca cel mai des machiajul meu doar in mascara consta).
    Nu pot decat sa il recomand cu incredere! Este bun oricarui tip de ten chiar si celui sensibil.
 Cantitatea de 200 ml ajunge mult si bine fiindca dupa cum spuneam mai sus, nu trebuie dozat mult produs pentru indepartarea machiajului si a impuritatilor de pe ten.


CLICK AICI pentru a vedea cum le puteti si voi achizitiona si de unde.

Sper ca am fost utila cu acest articol iar daca sunteti in cautarea demachiantului perfect, 
nu uitati de Beautiful Cosmetics de la Phenalex :)

PUPICI CU LIPICI :*


Pana nu uit!
Curioase de Brevetele si Cercetarile lor stiintifice? Accesand linkul acesta veti putea vedea diplomele numeroase obtinute in urma interesului si devotamentului cu care au creat toate produsele aflate sub numele lor de producator: http://www.phenalex.ro/brevete-si-cercetari-stiintifice/.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall