luni, 27 aprilie 2015

B.U in action !

Intrebare de baraj (asa, ca inceput de discutii :D ): Suntem deseori pe fuga, suntem stresate, agitate, in criza de timp si avem nevoie de o protectie in plus, cum ar fi un antiperspirant bun, nu-i asa? 
De cate ori nu vi s-a intamplat sa transpirati (desi foloseati un deodorant/antiperspirant) si sa va treziti cu tricourile patate la subsioara? Penibila situatia nu-i asa? Ghrrr....
Dar haideti ca am o veste buna, Zuzu girls !
B.U lanseaza antiperspirantul In Action  ! 



    Noul antiperspirant In Action este aliatul nostru perfect atunci cand ne aflam intr-una din situatiile enumerate mai sus.
Acest antiperspirant beneficiaza de ingrediente si o tehnologie noua, datorita carora putem avea parte de o protectie mult mai mare de-a lungul intregii zile. Adio transpiratie, adio mirosuri neplacute; bun venit prospetime, bun venit hidratare! :) Da, da, ingredientele acestora ne ofera si un plus de hidratare la zona axilei <3.
    B.U In Action  este imbogatit asadar cu lotus albastru si tehnologia NeutrOdor care neutralizeaza mirosul neplacut. Lotusul albastru (specie venerata in Egiptul Antic) are capacitati emoliente si hidratante si ajuta pielea sensibila sa isi pastreze supletea si aspectul sanatos. Proprietatile de calmare si vindecare ale acestuia refac pielea iritata a axilei.

    Deodorantele In Action sunt disponibile in 6 variante la un pret de numai 10,00 lei fiecare:

  • B.U in action Tender Touch

  • B.U in action Fresh Vibe

  • B.U in action Soft Skin

  • B.U in action Fresh & Clean

  • B.U in action Sensitive

  • B.U in action Protect Plus




    Parfumul delicat ale acestor antiperspirante este redat de notele de varf ale mandarinei, prunei si piersicii. Trandafirul, iasomia, violetele si lacramioarele reprezinta notele de mijloc iar notele de baza sunt moscul, vetiverul, ambra, lemnul de santal si cedru. Combinatii perfecte, nu-i asa? Eu deja le simt aroma :).


Noul deodorant asigura extra protectie de 48h si reduce urmele albe protejand tesaturile hainelor !


Curioase de ele? :)

Pupici cu lipici ! :*

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall