joi, 28 februarie 2013

Punct ochit- punct lovit :)

Poate va induce in eroare titlul postarii, dar veti intelege imediat la ce ma refer. :)

    Acum ceva timp mi-am facut un wishlist cu produsele pe care as dori sa le achizitionez imediat cum am ocazia click AICI. Dupa cum puteti vedea, aveam enumerate 4 produse pe care m-i le doream foarte mult: un primer Urban Decay, paleta cu 66 nuante de rujuri, spray fixator pt machiaj si creionul NYX nuanta milk. Ehhhh, fixatorul pentru machiaj l-am achizitionat vezi AICI, creionul NYX urmeaza sa il primesc maine (l-am comandat de pe MyaShop doar ca nu in varianta CREION ci  in varianta unei baze de machiaj nuanta milk aflata intr-un recipient de sticla :




    Mi-a fost recomandat de catre o bloggerita cu care ma consult mereu la capitolul makeup, si tot ea mi-a spus si de reducerile de pe MyaShop. Este vorba despre Adina <3.
Aceasta baza are tot atat de multe calitati ca si creionul, diferenta este ca are gramaj mai mare, asta insemnand ca o buna perioada de timp imi va fi de-ajuns:)).
    Sa reluam: am sprayul pentru fixarea machiajului, maine ridic de la posta coletul cu baza de machiaj NYX + inca ceva "surpriza" pe care v-o arat maine, si ar mai urma sa achizitionez Paleta de Rujuri si primer-ul Urban Decay... Ideea e ca m-am cam razgandit :D Poate suna aiurea dar pe bune, am tot stat si m-am gandit: "Pentru ce ditamai paleta de rujuri din moment ce am acasa cel putin 25 de rujuri? Pentru ce (momentan) primer-ul Urban Decay din moment ce am primer ELF de care sunt multumita, primer AVON de care deasemenea sunt multumita si bomba cea mai mare: daca odata o sa am baza NYX pentru ce si Urban Decay????" Intr-un moment de-al meu de cugetare, mi-am dat seama ca ar fi bine sa pun in ordinea necesitatii produsele, astfel incat am ajuns la concluzia ca:
MAI BINE ACHIZITIONEZ IN VIITORUL APROPIAT, ASTEA: ( :)) )



Niste gene false pentru iubitoarele de priviri seducatoare:)

Fondul de ten recomandat de Ruxandra Mache (o alta bloggerita pe care o adooooor si mereu e acolo cand am o nelamurire)


Pigmenti pentru machiaj (imaginea e doar ilustrativa, nu stiu exact daca mi-as cumpara de la Make Up For Ever sau de la alta firma). Imi doresc de foarte multa vreme PIGMENTI si voi face tot posibilul sa imi cumpar cateva nuante.


Paleta cu 100 de nuante de la ELF. Am vazut niste review-uri si chiar mi-a placut ce am vazut in ceea ce privesc fardurile ELF (mai exact paletele). Inca nu sunt 100% decisa pe care o vreau :P


So, mi-am reinnoit Wishlist-ul dragele mele:))

V-am pupat!!! <3

P.S: Apropo de primerul ELF! Am uitat sa il fotografiez pentru postarea cu produsele mele ELF.
http://anytagyosmakeup.blogspot.ro/2013/02/produsele-mele-elf.html :(




 

5 comentarii

  1. :) Ai dat o lista mica pe una mai mare:)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. =))) Daaaa...dar macar e ceva UTIL acum:))

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce sa ma chinui sa achizitionez ceva fara care pot trai linistita, in loc sa ma zbat pentru a achizitiona ceva mult mai vital si ce nu am :)) Strang la ciorapi banutii de acu in colo:))

    RăspundețiȘtergere
  4. oo bine ai venit pe blogspot:* http://mademoisellelorraine.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi Lorena! Am inca multe de invatat dar ma straduiesc :* Mersi ca esti aici :*

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall