marți, 26 februarie 2013

Produsele mele ELF


Hello <3
    Inainte de toate: ce parere aveti de imaginea ELF inserata??:)) Am vrut sa fie ceva mai iesit din comun (tipic Anita:P). 
    La cererea unei blogerite care imi este mai mult decat draga, si anume Gabryelle, v-am pregatit acest post cu produsele mele ELF pe care le-am achizitionat de-a lungul timpului. Recunosc, nu am un lot intreg, dar m-am zbatut mereu pentru a-mi cumpara produsul de care am nevoie si sunt mandra de mine ca incetul cu incetul ajung sa am majoritatea produselor indispensabile unei makeup artiste <3. Intr-un post am mai mentionat ca eu nu am urmat un curs de specializare. Eu realizez machiaje fetelor foarte foarte ieftin si tocmai din aceasta cauza buzunarul nu imi permite sa imi umplu beauty case-ul cu loturi de produse de marca. Am necesarul si PUNCT :)
Va las cu imaginea produselor mele ELF:




Ce puteti vedea in imagine?
1. Paleta cu crema iluminatoare
2. Kit-ul Eye Transformer (ar trebui sa ii fac un review:D)- este o paleta cu farduri care se pot aplica individual sau peste un fard caruia vrei sa ii tuninghezi putin nuanta:)
3. Kit-ul pentru sprancene (fard+ceara fixatoare)
4. Pensule 
5. Tus lichid
6. Carioca corectoare pentru machiaj (o ador! In cazul in care nu am intins bine dusul, avem o urma de fard sau creion unde nu trebuie, cu aceasta problema se rezolva fara sa apelezi la dischete, betisoare cu vata sau servetele umede care de altfel ar strica tot machiajul)
6. Creion alb sidefat
7. Spray fixator pentru machiaj
8. Spray pt curatarea pensulelor (miroase ingrozitor de BINE)

Cam atat fetele mele:) 
Voi ce produse ELF aveti acasa?

P.S: Multumesc gaby draga pentru ideea de postare <3


BESSOS :*




9 comentarii

  1. Eu am din gama lor normala: gelul transparent ptr gene si sprancene, 3 luciuri de buze, 2 primere, 2 creioane pt ochi, o pudra, un intorcator de gene, un quad de farduri, setul de 5 buretei, pensula pt fata, pensula pt aplicarea fardului, pensula pt bronzer, pensula pt tus si pensula pt fond de ten (pe care o folosesc pt aplicarea mastilor de fata) si din gama studio am: tusul gel, 2 pensule pt stipple, si pensula pt pudra :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am mai amintit :)) Mai am o ascututoare si un tus lichid. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce scumpa esti! Sa le folosesti sanatoasa! Ai o multime de produse Elf inseamna <3 Foarte tare!! <3 Multumesc ca mi-ai lasat comm si nu in ultimul rand multumesc ca esti aici <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu mare placere Any, ma bucur ca te-am inspirat! :* Lasa ca incet incet, iti cumperi tot magazinul:)) Sa stii ca am vazut filmu Elf:D Mult succes pupusica si multumim pentru postare. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. :* Asa e Gaby mea...incetul cu incetul ma ridic si eu la nivelul mult asteptat <3 Te pup si ma bucur ca iti place postarea. Te mai astept cu idei ( sunt in pana de ele ).:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat pensulele ,in rest am si eu cateva minunatii.
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  7. <3 Si pensulele sunt extraordinare! le recomand! <3 Multumesc ca esti aici! Pusic mare! :*

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall