luni, 25 februarie 2013

HAUL- ELF Products

Hello!!!
    Banuiesc ca toate ati mai auzit de produsele ELF . Ehhh, eu sunt innebunita dupa ele. Nu doar ca au preturi foarte bune, dar si calitatea produselor isi lasa amprenta in inima fiecarei makeup artiste (sunt sigura de asta). :)
    De cand am aflat de acest site CLICK AICI,  am profitat de fiecare data in care mi-a permis buzunarul sa efectuez o comanda. Am de la ei o multime de produse, iar saptamana trecuta am zis sa ma mai rasfat cu cateva. Singura mea dezamgire (pentru prima oara!) a constat in faptul ca transportul trebuia sa imi fie gratuit. La comenzile de minim 40,00 ron cica trebuia sa fie transportul gratuit. Bineinteles, conditia era sa introduc un cod inainte de a trimite comanda. Asta am si facut! Pana si la facturare mie imi aparea ca am transportul gratuit, dar azi, cand ridic coletul de la posta: Pampaaaaam!! nu stiam de unde suma de 71,00 cand eu aveam comanda de 62,00. Infine, nu e o suma imensa, dar totusi. Pe diferenta aceea de 9,00 ron imi mai cumparam o pensula, un ruj, un fard sau ce stiu eu ce... In orice caz, le-am trimis un email in care am cerut sa ma lamureasca, poate am omis eu ceva (desi nu prea aveam cum: oferta era valabila pana in 21.02.2013 iar eu am efectuat comanda in data de 20.02.2013).
Va las mai departe cu imaginile si produsele:)
P.S: oricare o fi dezamagirea mea (ma repet: PRIMA) in ceea ce priveste site-ul, eu oricum iubesc produsele lor si am sa continuu sa comand de la ei. :*


SPRAY PENTRU FIXAREA MACHIAJULUI


Il filez de foarte multa vreme iar acum am apucat sa il comand :). Sunt foarte curioasa daca intr-adevar machiajul este mai rezistent utilizandu-l.
A costat 22,00 ron.
Iata ce scrie pe site despre el:
Ati dori sa aveti un produs pentru machiaj asa cum este fixativul pentru par? Ei bine... pastrati-va machiajul la fel pe intreaga perioada a zilei cu un produs miraculos si invizibil, noul nostru spray pulverizator pentru fixarea machiajului. Acesta revigoreaza, hidrateaza si netezeste tenul cu ajutorul unor ingrediente cum ar fi aloe, ceai verde, castravete si vitamina A, C & E. Formula usoara, care nu contine alcool imbunatateste machiajul si il ajuta sa ramana la fel de intens.

INSTRUCTIUNI
Pulverizati dupa ce ati finalizat machiajul pentru a-l fixa, sau in timpul zilei pentru a-l reimprospata. Dupa ce ati aplicat machiajul, pulverizati o cantitate mica de la o distanta de 30 – 40 cm de fata, cu ochii inchisi. Lasati-l sa se usuce in mod natural sau faceti vand cu un servetel pentru a-l usca mai rapid."

PENSULELE: BLENDING EYE BRUSH SI SMUDGE BRUSH


Desi pensula pentru blending o aveam deja, colectia mea de pensule mai necesita cateva bucati. Pensula pentru blending este indispesabilaaaaaaa <3. Stiti si voi cum e: daca una e murdara trebuie sa ai alta de rezerva fiindca uneori timpul nu ne permite curatirea si uscarea pensulei pentru reutilizarea cat mai rapida. Cat despre pensula Smudge: nu o aveam, dar acum o am:D Am vazut tutoriale cu aceasta si mi-am dat seama ca este o necesitate pentru machiaje, exact ca cea pentru blending.
Au costat 9,00/buc.

PALETA CU CREMA ILUMINATOARE



Uffff...mai are rost sa zic ca O ADOR? Si pe aceasta mi-o doream de foarte mult timp. Nici nu stiu pana acum de ce nuam comandat-o avand in vedere ca este chiar buna si ieftina. Are o textura atat de moale... Ce mai imi place la ea este ca are o pensula pentru aplicare+ cantitatea m-i se pare enorma!! Nu prea am cum sa o consum in graba:D Place la mine! Abia astept sa o folosesc la un machiaj.
A costat 22,00 ron.
Iata ce scrie pe site despre ea:
Crema iluminatoare nu incarca, ilumineaza instantaneu ochii, buzele si fata. Ofera pielii un aspect sanatos si o stralucire naturala. Combinati nuantele pentru a crea un look unic.

INSTRUCTIUNI

Aplicati o cantitate mica de crema iluminatoare pe suprafata dorita si intindeti bine. Culoarea poate fi folosita singura sau ca baza pentru alte farduri.

Greutate neta:5.6g



:) Cam atat girls! Voi detineti unul dintre produsele amintite mai sus? Sunt curioasa de parerea voastra in legatura cu acestea (avand in vedere ca eu inca nu am ajuns sa le testez calumea).

BESSOS! :*





6 comentarii

  1. Si eu am produse de la elf, dar nu se numara printre acestea. Abia astept sa vad parerea ta despre sprayul de fixare, poate il cumpar si eu. Astazi am primit si eu comanda de la elf, a mea e mai micuta, doar strictul necesar, un primer si creion pentru unghii.

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu cateva produse Elf, insa din pacate nu sunt prea multumita de ele..mai ales de gelul pentru fixarea sprancenelor. :D Asta este, fiecare cu gustul lui. :p Mi-ar placere sa-ti vad toata colectia Elf. Pup zgubilici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Multumesc Anca! Promit sa ii fac sprayului un review separat dupa ce il testez :* In ceea ce priveste comanda ta: nimeni nu a zis ca la o comanda trebuie sa ne stoarcem buzunarele. Fiecare cheltuie cat isi permite si pentru ce are NEVOIE. Faza e ca eu sunt pe la inceput la capitolul "machiaj". Inca imi lipsesc cateva produse de care am nevoie si pe care m-i le-au recomandat niste bloggerite simpatice. Asa treptat, o sa le achizitionez eu :) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Gaby mea..te referi la kit-ul pt sprancene?De alt gel pentru sprancene nu stiu. :-??Eu il am pe acesta, dar m-i l-a scapat o prietena si s-a spart fardul acela. Eu nu stiu cum putem avea gusturi atat de diferite...eu am fost multumita de KIT:)) Ce ma enerva era ca in momentul in care aplicam fardul acesta era putin prafos si se raspandea peste tot.. ATAT! In rest am fost multumita. Rezista mult si cand aplicam ceara de fixare erau superbe sprancenele mele. Erau nuantate asa natural fara nici un exces. Apropo de colectia cu produse ELF: Promit ca le adun pe toate la un bloc si fac o postare despre acestea:) :* Multu' pentru idee (si asa eram deja blocata):P

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu nu Any, ma refer la http://www.eyeslipsface.com.ro/products_ro_1_1_0_5_10-Mascara-transparent-Gene-Sprancene.php De fapt, este un mascara transparent..nu m-am exprimat bine:D Abia astept sa-ti vad colectia. :p pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Aaaaaaaa....da da..Pai gelul acesta eu nu il detin. Nu stiu cum e :-? Desi, intr-o perioada ma tenta sa il achizitionez:D :* te pup! Incerc sa iti indeplinesc dorinta cu produsele elf:P:P Promit!

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall