luni, 3 decembrie 2012

Beginning...:)

Ca in orice domeniu, inceputul este cel mai greu.:)
Iata-ma si pe mine bloggerita. Nu ma intrebati ce caut aici!:)) Sunt Anyta, maniaca aceea de produse cosmetice si makeup:) Am inceput sa realizez machiaje prietenelor si rudeniilor...mi-am dat seama incetul cu incetul ca pot sa practic aceasta "meserie"  cu foarte mult entuziasm,fara sa ma satur, muza venind la poarta mea in oricare moment al zilei si indiferent de starea de spirit. De cand am si eu cont facebook (Aleluia celor care l-au infiintat:P) am reusit sa ma fac cat de cat cunoscuta prin postarile mele. O machiam pe verisoara mea, ii faceam fotografii, o puneam pe facebook, o etichetam si....tataaaaaam incetul cu incetul am fost solicitata si de alte persoane:) Stiti si voi cum functioneaza asta:). 
Recent, mi-am infiintat si o pagina de makeup (mai exact pe data de 9 septembrie). Am facut acest lucru in urma insistentelor si incurajarilor unor persoane dragi mie, carora le place ceea ce fac si ma apreciaza. Asadar, DUPA contul facebook, DUPA postarea fotografiilor cu "manopera mea" a urmat infiintarea paginii AnytaGyo's Makeup (https://www.facebook.com/AnytaGyosMakeup?ref=hl). Sincer, inca ma simt de parca as vorbi cu peretii in momentul in care postez ceva sau adresez intrebari:)) Dar! Sunt totusi recunoscatoare ca am ajuns sa am 309 fani;)). Thanks a lot!  
Revenind la ceea ce fac aici: adaugam iele lantisorului mentionat mai sus, mai exact adaug INFIINTAREA BLOGULUI. :) Fac asta acum, deoarece mi-a venit asa o idee spontana de a ma face cunoscuta si prin alte mijloace. Apreciez la maxim fetele care isi expun zilnic pe blog parerile, ne prezinta OOTD-uri, EOTD-uri, NOTD-uri si micile haul-uri care practic ma fac sa "saliveeeeeeez" :D 
Mi-am inceput viata de "makeup artist" fara a urma un curs de specializare si cu produse no-name (chiar si acum mai am cateva, la care nici nu imi doresc sa renunt deoarece imi sunt foarte dragi). Singura  lectie pe care am urmat-o a fost EXPERIMENTUL. Am urmarit foarte multe tutoriale, am cerut sfaturi persoanelor pricepute la acest capitol si asa, incetul cu incetul am testat si am evoluat. 
Fotografia ce am atasat-o mai jos, este un colaj cu cateva machiaje realizate de mine:)
UNUL dintre machiajele mele preferate:

:) Daca tot am blog, urmeaza sa va prezint zilele urmatoare PRINTRE MULTE ALTELE cateva dintre "dulciurile" mele (pensule, palete de farduri, colectia de rujuri etc etc):)
In speranta ca nu sunt prea plictisitoare va las....si : pe curaaaaaaand!!!!! :D









P.S: Cum spun bloggeritele?:)
 XoXo!!!!!!!!!!!!!!!!!:*

2 comentarii

  1. Ce mult as vrea sa pot machia si eu ca tine :)

    http://beautybymikaella.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigura ca vei reusi:) Trebuie doar exersat mult...Eu sunt constienta ca inca nu sunt atat de buna...dar mai exersez si poate poate reusesc sa fac si un curs de specializare in acest domeniu <3 Bafta si tie :*

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall