luni, 5 august 2013

Am revenit!!!

Uuuuuuh de cand nu "ne-am vazut", muuuulta vreme a trecut!
Am revenit gagici! Cu grau, dar am revenit si sper sa pot recupera cu brio timpul petrecut departe de voi <3.
Sa incep cu inceputul... (la cate idei am in cap nu stiu care e totusi inceputul :)) ). Deci: timpul acesta, petrecut departe de pagina si blogosfera, l-am UZAT in alte feluri.. In ultima perioada eram ca un copil cu ADHD :)); mereu agitata, mereu cu schimbari de planuri, dezorganizata, aeriana, obosita, foarte ocupata cu serviciul etc.
1. Am tinut dragele mele, o dieta de 10 zile (ca mai mult nu am rezistat). Cu siguranta ati auzit de dieta DUKAN. Ei bine, 10 zile am rezistat ca o adevarata luptatoare asta pana cand nu mi s-a facut rau de la fiere (eu care in viata mea nu am avut astfel de probleme). M-am lasat, fiindca simteam ca sunt fara putere, iar organismul cerea efectiv mancare NORMALA fiindu-mi greata cand ma gandeam la meniu de regim. Ideea este ca incerc sa fiu atenta la ce s cat mananc, dar nu mai tin niciun fel de regim. :D

2. In luna iulie, am fost la nunta verisorului meu. Iata cum am fost echipata :





Am purtat machiajul acesta:


Coafura:


Iar aici, ne chinuia talentul :))


Cam atat in legatura cu nunta :)

3. M-am inscris ca reprezentanta Avon :) 
Comanda aceasta tocmai azi mi-a sosit:



Iubesc produsele de par cu argan. Sunt foarte renumite si am testat si eu o masca de par cu acest ingredient. Am fost foarte multumita asa ca mi-am propus sa incerc si produsele din gama Advance Techniques by Avon :)


 Cand ma dau cu astfel de produse "dulci" mama mereu imi spune ca miros ca bucataria :))) Dar eu iubeeesc aromele dulci <3 In fotografie puteti vedea o lotiune de corp cu vanilie, un spray de corp cu vanilie si un exfoliant de corp tot cu vanilie :D Yummmmy!


Kate's world - Pretty Rockin <3 O apa de toaleta dulce!! O am si pe sora ei ( Pretty Fabulous) :))


 Renumita mascara Super Shock :) <3 Love it!


 NOU! Lotiune Leave-in anticaderea parului :D Abia astept sa o incerc <3 Saraca mea podoaba capilara, a fost supusa multor chinuri in ultima perioada. Merita rasfat! 

Apa de Parfum Sensuelle <3 Miroase nebun de bine!!! (note proaspete de floare de portocal, floare de tiare si acorduri senzuale de lemn de casmir)..



Acestea ar fi produsele din coletul de azi. Am sa postez si celelalte produse achizitionate. Le voi include intr-un HAUL <3

Revin, promit! Am foarte multe de recuperat... incetul cu incetul intru in hora :)

Bessos fetele cochetele <3











5 comentarii

  1. Si eu am produse de corp de la Avon cu vanilie, miros delicios :D Si am avut si samponul si uleiul cu argan, le urasc :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca ai revenit mandruta mea! :* Mi-am comandat si eu setul cu vanilie si uleiul cu argan, dar sunt acasa.. abia astept sa le "devorez"! :D Multi pupi :*

    RăspundețiȘtergere
  3. <3 Eu tocmai ce am terminat baia de rasfat cu produsele noi.. <3 Vanilia miroase fenomenal!! Uleiul de argan mi-a inmuiat parul si miroase deasemenea fenomenal :D Nu stiu daca isi va face efectul cu timpul, dar asa, acum sunt multumita :D Sa viiiiina tot ce este cu argan..la mine :)))

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall