marți, 5 ianuarie 2016

Review: 6 Matte Powder Palette

 Alohaaaaa, Zuzulici si An Nou fericit !!! :D

    Din seria produselor low-cost dar calitative revin cu un review al unei palete care contine 6 pudre compacte printre care 2 sunt bronzante (numai bune pentru contour).

*produs disponibil la I.Gabriella - MakeUp & More 
   
 "Febra" contouring-ului s-a raspandit repede printre makeup artisti si nu numai. Iubitoarele acestei tehnici sunt si fetele care vor sa exerseze fiecare tehnica pentru ele, pentru a-si putea evidentia trasaturile, pentru a se putea machia intr-un mod corect atunci cand au un eveniment important si vor sa economiseasca ceva banuti. Fiecare femeie merita sa fie frumoasa, fie ea makeup artist sau doar o amatoare a tot ceea ce inseamna machiaj.

Paleta cu care am de gand sa va aburesc astazi, se incadreaza perfect aici: o paleta ieftina (60,00 lei), no-name dar care totusi (veti vedea) face treaba buna. 




    Pudrele pe care aceasta le contine sunt categoric mate, nuantele deschise fiind potrivite pentru iluminarea zonelor care cer acest lucru iar nuantele inchise potrivite pentru umbrele cu care dorim sa redam o alta forma fetei noastre sau efectiv sa subliniem zona pometilor.




    Nu sunt prafoase, imediat ce ating pensula de ele, aceasta ia imediat produsul si... e gata de aplicare :).

    SWATCH
*cu flash

*fara flash

    Pudrele in sine sunt foarte pigmentate cand sunt atinse cu degetele si swatch-uite dar intr-adevar, in momentul in care produsul este luat cu pensula si aplicat pe fata, intensitatea obtinuta mai cere o aplicare (asta categoric nu ma deranjeaza fiindca la blenduire e si normal intr-o oarecare masura ca nuanta sa devina mai subtila).

Machiaje unde am folosit paleta cu 6 nuante de pudra:


 *blitz afurisit... iar mi-ai facut clienta alba ca stafia :(

Din cauza blitz-ului puternic nu e usor de sesizat zona pometilor delimitata cu pudra inchisa dar cred ca va puteti forma totusi o idee.


    Ceea ce mi-a placut foarte tare la aceasta paleta, este faptul ca pudrele bronzante au o nuanta foarte calda care dau un aspect natural tenului, nicidecum un aspect "pitzi arsa in solar" :D. Tonurile acestora incalzesc fizionomia fetei, nu incarca, nu redau deloc un aspect "fals" machiajului.

Pentru machiajul Holliday Makeup, am folosit deasemenea paleta cu 6 pudre: nuanta deschisa pt iluminarea zonei cearcanelor si nuanta inchisa pentru contur. Aici lumina era mai buna si puteti observa mai usor nuanta inchisa de sub pomenti :).




    Eu ma declar multumita de acest produs low-cost si totusi atat de bun. 
De altfel, paleta este disponibila CHIAR AICI ; asta in caz ca sunteti tentate in urma review-ului meu :).

Ma intereseaza daca voua va place sa folositi un astfel de produs pe langa clasicul blush si iluminator :)


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall