miercuri, 12 noiembrie 2014

Sa facem cunostinta cu gama multiperformanta Ivatherm ...

Deoarece a venit sezonul rece, sezonul acela in care tenul, mainile si pielea noastra in general tind sa se deshidrateze, Ivatherm s-a gandit la comfortul pielii noastre si a lansat o noua gama de produse de ingrijire pentru pielea sensibila.
Este vorba despre gama MULTIPERFORMANTA care promite o hidratare intensa si regenerarea pielii pielii uscate. Gama cuprinde urmatoarele produse:


Crema hidratanta pentru corp, piele sensibila si uscata
Crema hidratanta de corp, cu textura emolienta si non-grasa restabileste imediat confortul si ajuta in lupta impotriva imbatranirii pielii. Combinatia complexa de hidroxiceramide, acid hialuronic, acizi grasi determina efectul regenerator, filmogen, reparator si asigura aportul de vitamine. Produs fara parabeni
MOD DE UTILIZARE
Aplicati seara si dimineata pe pielea curata, insistand pe zonele foarte uscate ale corpului.





Crema hidratanta pentru ingrijirea mainilor
Este recomandata pentru pielea uscata sau deshidratata a mainilor in urma actiunii factorilor interni sau externi(frig, vant, soare, detergenti etc.). Asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate a mainilor. Are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Produs fara parabeni
MOD DE UTILIZARE
Se aplica pe maini cu generozitate, de doua ori pe zi sau la nevoie.


Crema hidratanta, piele sensibila si uscata
Crema hidratanta Multiperformanta asigura hidratarea si ingrijirea pielii sensibile prin mentinerea si protejarea echilibrului ei fiziologic si activarea procesului de regenerare. Deshidratarea pielii se produce prin alterarea functiei de bariera cu perturbarea implicita a metabolismului lipidelor din piele (ceramide, acizi grasi esentiali).
MOD DE UTILIZARE
Aplicati dimineata si seara pe fata, conturul ochilor si gat. Constituie o excelenta baza de machiaj. Inchideti bine borcanul dupa utilizare.


Lapte demachiant pentru fata si ochi, piele sensibila si uscata
Este indicat pentru curatarea si hidratarea tenului uscat, deshidratat, sensibil, tern. Produs fara parabeni
MOD DE UTILIZARE
Aplicati pe fata, ochi si gat masand usor cu o discheta de demachiere.



Momentan intreaga gama de produse MULTI-PERFORMANCE se afla la rubrica Oferte Speciale 


(click AICI pentru a profita de oferta :) ).

Avand in vedere faptul ca Ivatherm imi poarta si mie de grija, m-a surprins ieri cu 2 dintre produsele vedeta :) :
Crema hidratanta pentru corp & Crema hidratanta pentru ingrijirea mainilor.


In sezonul rece, cand purtam deja doar haine groase si lungi, pielea nu mai respira la fel ca atunci cand imbracam o rochita sau un pantalon scurt vara, fapt ce cauzeaza uscarea acesteia. Eu ma confrunt cu aceasta problema in special pe picioare. Crema de corp imi va fi un aliat perfect zic eu :). Cat despre maini: lucrand la birou, lucrand cu o multime de hartii e foarte incomod sa imi simt mainile deshidratate, aspre (si urasc sa folosesc buretiera cand am de despartit doua foi) dar in sezonul acesta din pacate ma confrunt si cu problema aceasta asa ca, o crema de maini e numai buna de tinut in geanta sau pe birou. Chiar daca nu sunt adepta "cremălitului" (asta fiindca stau prost cu rabdarea :P), decat sa vad cum "năpârlesc" mai bine am grija :).
Am sa revin cu pareri dupa ce testez aceste doua minunatii si chiar am speranta ca ma voi putea lauda cu o piele frumoasa, catifelata :).

Voi cu ce va ingrijiti pielea in sezonul acesta?

PUPICI CATIFELATI CU LIPICI <3 :*

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall