vineri, 7 noiembrie 2014

REVIEW: Crema regeneranta de maini Beautiful Cosmetics

    Cunoasteti vorba aceea conform careia "aspectul mainilor spune tot despre tine", nu?
Chiar daca nu sunt in totalitate de acord cu aceasta idee (asta fiindca mai sunt si oameni muncitori care din cauza aceasta nu pot avea mainile "din portelan") sunt constienta de faptul ca o femeie, trebuie cu "T" mare, sa aiba un aspect ingrijit din cap si pana la degetul mic de la mana si piciorul stang :)) :P.
    Lucrand la birou, chiar am ajuns sa realizez cat de important este nu doar sa fii eleganta catusi de putin, dar sa ai mainile si manichiura ingrijite.
Cu manichiura nu-mi bat capul, am constructie din gel, dar mainile?? Pai mainile nu mi le pot construi din gel asa ca trebuuuie sa le ingrijesc, sa le protejez cumva. Lucrand cu foarte multe hartii, punand mana pe tot felul de acte de-ale clientilor, bani, obiecte, facand curatenie (fiindca da, nu am o femeie de servici ci fac eu curatenie - nu o sa raman fara unghii, garantez :P ) automat mainile mele se aspresc mai usor decat in alte conditii iar pentru a rezolva problema nu e suficient sa-mi omor bacteriile cu un gel antibacterial ci trebuie sa mi le si hidratez, catifelez.
    Niciodata nu am dat pret pe acest aspect, dar ma repet: de cand sunt la birou am observat cat de usor mi se aspresc mainile; aveam nevoie mereu de buretiera pentru a desparti doua foi (si daa, pentru a numara banii :)) ) iar acesta e un aspect destul de enervant la un moment dat; si unde sa mai pun faptul ca odata cu vremea rece e un motiv in plus sa oferim hidratare mainilor noastre.
    Continuand cu seria recenziilor pentru produsele primite spre testare de la Phenalex SRL (un alt articol fiind cel despre Laptele Demachiant Beautiful Cosmetics care merita sa fie citit din punctul meu de vedere fiindca va ofer acolo o gramada de informatii suplimentare) astazi vreau sa va vorbesc despre un produs pe care il am la indemana la birou si care a devenit o necesitate pentru mine. Este vorba despre crema de maini regeneranta Beautiful Cosmetics.







    "Pornind de la ingrediente ca apa termala, din zona balneoclimaterica Baile Felix si o combinatie de uleiuri vegetale, aceasta emulsie a fost imbogatita cu AntioxiVita alaturi de principii active cum este vitamina E, armonios combinate cu ulei esential din flori de Lotus si Iris. Antioxivita este un antioxidant puternic, extras din samburi si pielite de struguri, realizat dupa un brevet de inventie medaliat cu Aur la Salonul International de Inventica IWIS.
Antioxidantii din struguri reduc ridurile si inhiba actiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza si elastaza responsabile cu imbatranirea prematura a pielii, limiteaza distrugerea fibrelor de colagen si ajuta la constituirea legaturilor naturale intre fibrele de colagen. Protejeaza pielea de actiunea distrugatoare a radicalilor liberi.
    Apa termala din Baile Felix utilizata provine dintr-un foraj de adancime mica fiind o apa oligominerala-mezotermala, bicarbonata, sulfatata si clorurosodica cu o actiune delicata si benefica asupra pielii. Curata, purifica si hidrateaza pielea fiind ideala si pentru cele mai sensibile tenuri."


Cum se prezinta produsul?
Cutiuta din plastic foarte rezistenta introdusa intr-o alta cutiuta din carton pe suprafetele careia gasim absolut toate informatiile despre produs.


 Cutiuta rotunda din plastic, desfacand-o, mai are un capacel de protectie transparent:


Ce consistenta, nuanta si miros are?

O consistenta ceva mai groasa dar nu exagerat. Se intinde foarte usor, este foarte cremoasa (stiu! e crema, normal ca e cremoasa :P); are nuanta albului murdar exact ca laptele demachiant amintit mai sus iar mirosul identic cu cel al laptelui demachiant- miroase ca alualtul :D.





Ingrediente:

Mod de utilizare:

Cu ce impresii am ramas?

    Nu pot spune ca am mainile crapate, nu pot spune ca ma confrunt cu nu stiu eu ce "bataturi"asa ca nu voi spune ca am observat asa mari rezultate dupa utilizarea cremei fiindca, ma repet: Nu am probleme grave in ceea ce-mi priveste aspectul mainilor. Singura problema fiind aceea de aspreala in urma lucrului cu actele, in urma vremii reci, in urma utilizarii diferitor produse pt curatenie. Vedeti daca nu dau cu sapa? :)) Nu am maini crapate :P. Aleluia!
    Crema este foarte hidratanta, se absoarbe rapid in piele ; nu e grasa incat sa imi lase pe mana acea pelicula alunecoasa; efectul imediat consta in senzatia aceea de catifelare si usurinta de a desparti doua foi :)). Nu ma mai folosesc acum deloc de buretiera fiindca mainile chiar imi sunt catifelate, ingrijite.
Sunt sigura ca fiind utilizata regulat (nu doar pentru catifelare) proprietatile  acesteia pot regenera totalmente mainile unei persoane care munceste in conditii nefavorabile si are probleme cu bataturile, crapaturile, aspreala mainilor.
    Aspecte negative:
    Inafara de faptul ca mi-as dori un ambalaj cu pompita ca sa nu fiu nevoita sa imi bag mereu degetele in recipient, nu pot spune ca ma deranjeaza ceva la ea. Poate faptul ca nu are o aroma dulce, yummy :D dar fiind o crema cu atat de multe proprietati naturale, fiind o crema fara tot felul de ingrediente nocive, artificiale, era de asteptat sa nu miroase a desert. Acest aspect nu pot spune ca ma deranjeaza neaparat. Deci, singurul aspect negativ din punctul meu de vedere il reprezinta ambalajul fiindca ma enerveaza cand simt ca imi intra ceva sub unghii :D si mi s-ar parea mai comod sa apas pe o pompita :).


Voi folositi o crema pentru maini?

PUPICI CU LIPICI :*


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall