vineri, 22 noiembrie 2013

Ce va recomand de la ELF?

Zilele trecute, o bloggerita simpatica ( http://culore.blogspot.ro/ ) mi-a dat o idee de articol pentru blog. :)
Articolul de astazi se intituleaza asadar: "Ce produse va recomand de la Elf ". Am sa va recomand doar produse pe care le-am testat  si m-au convins ca isi merita banul. Acest articol poate fi considerat si un review al produselor mentionate! Fotografiile cu produsele le-am downloadat de pe site-ul ELF fiindca nu am aparatul foto momentan si nici claritatea fotografiilor nu ar fi identica cu cea de pe site.

#1. Corector "Acoperire Maxima" Oil-free (gama Elf Studio)
De cand l-am descoperit, nu mai realizez nici un machiaj fara el! Mi-am comandat deja al doilea tub, si o voi face in continuare fiindca chiar face treaba buna. Are o acoperire destul de mare. Din punctul meu de vedere, pe o scala de la 1 la 10, acesta ocupa locul 8. Spun doar 8, fiindca in cazul in care tenul e foarte acneic, ceva-ceva se mai poate observa dupa ce l-am aplicat, dar pentru pretul la care il gasim (22,00 ron) chiar e foarte bun!
Va arat un machiaj before-after pentru care am utilizat corectorul pentru a ascunde imperfectiunile:
Nici un retus cu vreun program gen photoshop!
Chiar il recomand!
#2. Pensula "Pointed-Foundation" 
Este perfecta pentru corector, iluminator sau pentru produsele de conturare. Este o placere sa lucrez cu ea. Aplicarea este precisa, perii sunt finuti (peri de taklon- nu agreseaza deloc tenul) si este foarte comoda la mana. 
Pretul de pe site: 22,00 ron.
Pe mine ma bate gandul sa mai achizitionez cateva fiindca una nu este de-ajuns. O recomand!
Corectorul amintit la #1 il aplic cu aceasta :)

#3. Spray pentru fixarea machiajului
De cand m-am obisnuit sa pulverizez pe fata spray pt fixarea machiajului (ceea ce la inceput nu faceam), am observat ca fetele care vin la machiaj, lauda munca mea, faptul ca nu se trezesc peste 2 ore cu machiajul intins sau sters.  Una dintre cliente, avea o nunta sambata iar duminica avea un botez. A venit la machiaj pentru nunta rugandu-ma sa tin cont de ea si pentru ziua urmatoare cand va avea botezul. A ramas placut surprinsa cand a vazut ca machiajul a rezistat toata noaptea, iar urmatoarea dimineata a avut nevoie doar de mici retusuri la machiaj pe care le-a facut de una singura. Asta datorita spray-ului fixator! 
Cu siguranta conteaza si produsele de machiaj pe care le folosim dar spray-ul face ca machiajul sa fie si mai rezistent. Il recomand!
Pret: 22,00

#4. Creion Tratament pentru ten
Nu am crezut, pana nu am vazut!
L-am comandat candva, doar de curiozitate dar am ramas foarte placut surprinsa. Aveam perioade in care tenul meu o cam lua razna (cosuri rosii, dureroase). Daca observam ca un "monstru" vrea sa isi faca aparitia pe tenul meu, imediat dupa curatarea fetei, aplicam local acest tratament. In urmatoarea dimineata cosuletul nu mai era atat de dureros, si continuand sa aplic tratamentul, acesta ajuta la uscarea rapida a cosurilor si reduce roseata.
Ce-i drept, deseori uit ca il am :)))
Pretul acestuia: 9,00 ron :)

#5. Pensule Elf Professional
Le iubesc pe toate! Perii lor sunt foarte moi, imi plac cum arata (manerul alb), sunt usoare, comode la mana, nu le cad perii (eventual foarte putini chiar la inceput cand incepi sa le folosesti). La ultima comanda de pensule, cateva dintre ele erau foarte aspre. Nu stiu de ce, dar perii unor pensule erau vizibil mai aspri, la atingere deasemenea mult mai aspri decat pensulele cu care suntem obisnuite din gama aceasta. Oricum, incerc sa am incredere ca nu voi mai pati una ca asta la o comanda viitoare. Eu le recomand!
Pret/buc.: 9,00 ron

Acestea sunt doar cateva la care eu cu siguranta nu as renunta, dar lista cu TOP PRODUSE ELF PREFERATE ar mai putea continua :)
Voi le aveti? :)

Pupici cu lipici!









8 comentarii

  1. Am si eu tratamentul ala pentru ten, dar nu prea il folosesc, uit de el.. :D
    Intr-adevar, pensulicile-mi plac si mie mult, sunt tare incantata de ele, in special de cea de blending :D
    Inca nu am cumparat corectorul ala, am fost tentata la un moment dat, insa nu mai stiu de ce am trecut peste el :D In schimb, il am pe cel mic, corectorul baton, imi place mult, are acoperire mare, nu se strange, nu pare fata patata de la el, e numa' bun de luat acasa :D
    Si apropo de elf, nu am de gand sa mai pun vreo comanda la ei, m-au dezamagit in nenumarate randuri, iar la ultima comanda plasata mi-am impus sa nu ma mai incante de la ei, asa ca las o distanta intre mine si site-ul elf :D O sa termina ce mai am de la ei si gata :D Ma "reprofilez" pe alte firme care au, la fel, produse ietine si poate mai bune :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti prima care se plange de ei Florence... Eu nu am patit pana acum ceva in asa fel incat sa ma motiveze sa nu mai comand de la ei. Nu stiu... mie imi plac produsele lor. :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Le am pe toate, cu excepţia pensulei Pointed-Foundation, care mă încântă de ceva timp. Probabil la următoarea comandă nu-i voi mai rezista :-)
    Aş mai adăuga şi primer-ul, face o treabă foarte bună :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de draguta essti !!! Mersi mult ca ai vorbit in inceput despre mine, chiar nu ma asteptam :D Esti o scumpa, mi-ai facut ziua mai frumoasa !!


    Cat despre articol, imi este extreeem de util. Si eu am nevoie de pensulici, in special de cele pentru machiajul ochilor si probabil ca o sa imi iau cat mai curand. Sper doar sa le nimeresc buna, adica moi si dragute. Sa vad cand mai strang banuti, e grea viata de eleva in clasa a XII-a :))

    Te pup dulce dulce si iti multumesc mult pt postare.. Te ador !!! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Corectorul si tratamentul creion ma tenteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Mihaela : eu momentan folosesc primerul nyx, de aceea nu l-am mentionat pe cel de la elf. Imi place si primeul elf dar nu la fel de mult ca nyx-ul spre exemplu, darasta nu inseamna ca nu l-as include in lista cu recomandari. Dupa cum am mentionat: lista de mai sus ar mai putea continua. Pupici :* @ Lore: normal ca te-am mentionat in articol :* Ai meritat :D Pupici cu lipici!!!

    @ Beauty and others: sa le incerci neaparatttt :*

    MULTUMESC CA SUNTETI AICI! :*

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall