vineri, 11 octombrie 2013

Presents from Tyana1869

O fi feelingul acela că urmează ziua mea de naștere?? :)) Nu știu, dar în perioada aceasta multă lume mă cadorisește :D Am rămas extraorrrrrrdinar de surprinsă și săltam ca o capră prin cameră când Valentina (Tyana1869) m-a anunțat că vrea să îmi facă o surpriză!  :) :D Era vorba de niște produse pe care vroia să le testez și eu :)
Mulțumeeeesc mult Valentina!! Am ridicat coletul acum 2 ore și m-am pus la sfâșiat de colet cu atâââta poftă.... :)) :*
Uitați fetelor ce am primit!




De când îmi știu mintea nu am încercat nici un fel de lentile, deși îmi doream foarte mult :D. Tatăl meu poarta lentile de contact și mereu mă rodea curiozitatea cum o fi să îmi lipesc și eu așa ceva de globul ocular :)))) Acum am ocazia datorită ție Valentina! 
Sunt de unică folosință și le-am primit în nuanța RICH BROWN (am să le port la machiajul de toamnă pe care am de gând să îl realizez zilele acestea).

Sunt extra-hiper-mega încântată de toate produsele Sleek pe care le-am încercat până acum. Nu sunt multe la număr, dar uite că Valentina a mai adăugat un Sleek la colecția mea :). Este vorba despre  Sleek Ultra Mattes V1 Brights Palette. Conține 12 nuanțe așa turbate cum sunt eu :P Din păcate în fotografia de mai sus nu se văd așa clar și pigmentate cum sunt ele în realitate. O ador!! 

Parcă se văd mai clar nuanțele paletuței aici... ENJOY :))) Că nu se știe ce fotografii ca pasta îmi mai face aparatul pe viitor :)))))


Ce părere aveți fetele mele de această surpriză??? Ați încercat sau dețineți produsele acestea? :) 

Simt miros de ziua mea :))))) MULȚUMEEEESC TYANA! :*

Pupici cu lipici :*





9 comentarii

  1. foarte dragut <3
    Astept sa vad cum arata lentilele <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu astept sa le testez Ana :* :D Si astept sa va arat si voua :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumooos!!! Sa le folosesti cu placere. Si eu imi doresc de mult paletute Matte Bright de la Sleek. La mine inca n-a inceput sa miroasa a ziua mea, chiar daca este doar peste cateva zile :( Astept sa vad ce minuni faci cu paletuta si cum iti sta cu lentilele :*

    http://simplelifetings.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Va pup 2 Mihaele :* (Mihaela Bolea si Mihaela Tirlea) :D :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu mare drag Any :* Valentina este o draguta :x Si eu port lentile cu dioptrii.. nu-i deloc rau :D puuuupiiiiiciiiii :*

    RăspundețiȘtergere
  6. sa le folosesti cu mare drag si te asteptam cu machiajul de toamna.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. O,dar vai,ce nuante superbe are paletuta :x...si turbate :)).Sa le folosesti sanatoasa :*.
    (ce fain e cand vine ziua ta,cadouri peste cadouri :D)

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall