duminică, 20 octombrie 2013

Power Up 2in1 Șampon & Gel de duș BIOLA

Astăzi am să vă vorbesc puțin despre produsul Power Up de la BIOLA care este un produs 2 în 1 (șampon și gel de duș).
L-am primit spre testare, acum câteva săptămâni, împreună cu alte 3 produse (vedeți articolul AICI).
Ce promite acest produs? Am să vă citez descrierea disponibilă pe site-ul Biola:
Stimulează microcirculația și în straturile adânci ale epidermei rezultând în metabolismul vital al epidermei și în starea reîmprospătată și curată a pielii și a scalpului. Reduce senzația de oboseală deoarece elimină rapid și eficient acidul lactic din mușchi. Gel de duş deosebit de vitalizant, conţinând extracte din plante medicinale, frânează căderea părului şi producerea mătreţii deja din prima utilizare.  Prin uleiurile de eucalipt şi ceai verde, cu proprietăţi antiseptice, asigură senzaţie de piele proaspătă, deodorizată. Componentele nutritive accelerează regenerarea pielii şi formarea părului mătăsos. Are efect atât de puternic regenerant încât îl recomandăm și acelor persoane care se află sub (sau după) tratament de chimioterapie, în mai multe cazuri am atins rezultate foarte bune folosind acest produs!



Câteva detalii despre produs:

  • are 150 ml
  • ambalaj din plastic
  • nu conține Sodyum Lauryl Sulphate, ci conține substanțe active bune pentru piele.
  • are un miros BIO să zic așa. În sensul că nu are nu știu eu ce arome de fructe sau desert ci efectiv miros de plante. Totul foarte natural!
Ce impresii am eu despre acesta?
  •  l-am folosit pe post de șampon fiindcă promite o rată mai mică de cădere a părului (problema mea principală în ultima mea perioadă). 
  • Ceea ce NU mi-a plăcut este faptul ca a facut puțină spumă (știu în schimb faptul că, un produs cu cât face mai puțină spumă, cu atât conține mai puține chimicale, ceea ce este foarte bine) în schimb mie mi-a fost foarte greu să îl masez calumea.
  • Părul meu mirosea după cum am menționat mai sus, a Bio! Un miros foarte subtil de plante.
  • Din cauză că nu era plăcut să îl masez în păr (fiindcă am părul și așa foarte aspru și deteriorat) l-am dat spre testare mătușei mele care la rândul ei are probleme mari cu mătreața.
  • Ea este foarte încântată de el, vorba ei: de la prima utilizare am scăpat de mătreață, e ciudat! 
  • Acestea au fost vorbele ei, vă rog să mă credeți!
  • Era foarte încântată de faptul că, deși până acum se spăla cu fel și fel de șampoane anti-mătreață, următoarea zi imediat se vedeau iar cojbițele și urmele de mătreață, în schimb după utilizarea produsului acesta, nici o urmă pe hainele negre :)

În concluzie:
Mie nu mi-a plăcut doar fiindcă îl masam greu în părul umed așa că am renunțat la el în speranța că am să ii fac un bine mătușei mele. Și asta am și făcut :)

Următoarele zile mai pregătesc un review cu un alt produs Biola, până atunci, faceți-le și voi o vizită:




Pupici cu lipici :*

5 comentarii

  1. M-ai facut tare curioasa cu acest sampon, imi cam face cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant.. Chiar tentant, mai ales ca si eu am probleme cu caderea parului si cu matreata uneori. www.culore.blogspot.com

    Imi cer scz pt postari multiple, imi face probleme calculatorul. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. solutia pt mine ca sa aiba mai multa spuma e, ca il dizolv cu apa si asa aplic pe par, si in totdeauna de 2 ori, prima data nu prea face spuma, dar la a doua aplicatie e perfect.

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall