luni, 5 august 2013

Sa ne bronzam, zic :)

Daca tot incerc sa intru in ritm cu postarile pe blog, dati-mi voie sa va prezint recenzia mea privind untul de corp cu cacao de la Thai Spa :).
Iubesc ciocolata! Deasemenea iubesc si produsele cosmetice cu aroma de ciocolata. Salivez dupa ele, cum de altfel am salivat si dupa acest unt de corp:

Le tot auzeam pe doua prietene ca lauda la maxim untul de corp cu cacao. Spuneau ca datorita acestuia te bronzezi mai repede, asa ca m-am decis sa stau si eu la soare si sa ma "prajesc" putin asa.. de fitze :). L-am gasit intr-un magazin la noi in oras la pretul de numai 14,50 ron. Spun NUMAI fiindca la asa cantitate si calitate, pretul este chiar mic (numai bun pt zgarcita de mine :P).
Sa vi-l prezint:



Body Butter with cocoa from Thai Spa:
- 200 ml
- foarte cremos

- aroma de ciocolata (nu foarte puternica, dar suficient de aromat)
- conform producatorului: "este ideal pentru ingrijirea pielii, ii mareste elasticitatea si ii da o aroma placuta, de ciocolata. Textura fina, emolienta a untului de corp lasa pielea catifelata."

Sambata, am fost la strand si bineinteles untul de corp nu a lipsit din poseta mea. M-am dat cu el o singura data, intram si ieseam din apa cand aveam eu chef, fara a ma stresa gandul ca untul de corp nu isi va mai face efectul. M-am bronzat :D Nu m-am ars, ci m-am bronzat! Toata lumea imi lauda bronzul uniform. Nu eram rosie (eu de felul meu rar ma inrosesc, ce-i drept) ci aveam o nuanta placut maronie. 

P.S: Pe ambalaj nu este mentionat faptul ca ajuta la obtinerea unui bronz rapid si de durata, singurul lucru care dovedeste aceasta calitate fiind bulina aceea galbena lipita pe capacul borcanelului.

Ce nu imi place mie la acesta?
AMBALAJUL: uraaaasc senzatia aceea cand imi intra sub unghii untul de corp, sau orice altceva! Mai ales ca acum am constructie din gel= unghii mari, e foarte incomod cand aplic untul si simt cum imi intra sub acestea :(. Mi-ar placea sa fie ambalat asemenea unui gel de dus sau in orice fel, dar nu asa :(.

Ce parere aveti fetele cochetele? L-ati incerca?
Bessos :*









4 comentarii

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall