joi, 22 august 2013

Ia mai puneti pofta-n cui !

Ce ne mai tenteaza ofertele, promotiile, discount-urile mai ales cand vine vorba de produsele necesare practicarii hobby-urilor noastre (in cazul meu machiajul) ...:P

Problema vine atunci cand nu dispunem de suficiente resurse financiare si fix atunci gasim o promotie BOMBA la produsele preferate. Ne tenteaza sa ne imprumutam, sa cerem de la iubitul, de la mama, de la tot familionul daca se poate :P..
Vreti sa stiti ce fac eu in astfel de momente?:)) Chiar daca veti rade, eu va dezvalui asta (la mine functioneaza) :)).

Sa presupunem ca am gasit o oferta buna la cateva produse pe site-ul ELF. :) Dau acest exemplu fiindca majoritatea dintre noi cunoastem si iubim produsele ELF, nu?:)
Nu pot descrie in cuvinte acel imbold de a face cumparaturi cand vad preturi si oferte bune :)) O numesc simplu: obsesie:))))).
  Ei bine, ce fac eu totusi cand ma tenteaza sa umplu cosul virtual dar nu am bani? Pai intru pe site, imi clatesc dioptriile la oferte si produsele tentante, le adaug in cos...si adaug si adaug si adaug si adaug pana ma sperie totalul:)).
Dupa ce e full cosul, fac o Q sortare, daca ati mai auzit de aceasta :)). Din totalul de 10 produse sa zicem, selectez cele mai importante 7, iar pe celelalte 3 le sterg automat. Din cele 7 ramase, selectez cele mai importante 4, cu restul procedand la fel, le sterg! Si tot asa mai departe, pana ajung la concluzia ca: nu e momentul potrivit sa fac comanda! De ce? Pai fiindca necesarul deja il am si ma voi descurca cu acesta pana mi se iveste ocazia de a face cumparaturi; fiindca nu vreau sa imi cheltui ultimul banut din buzunar pentru ceva ce poate astepta si nici nu vreau sa ma imprumut de la familie pentru a face asta. (nu imi place sa stiu ca sunt datoare!). Dupa ce imi vad full cosul, mereu realizez ca de multe produse ma mai pot lipsi pana bugetul imi permite. Stau mereu si analizez daca ceva merita sau nu. Chiar si atunci cand dispun de bani: mereu fac Q sortarea fiindca la urma realizez mereu ca ceva-ceva era in plus si aruncam doar banii pe fereastra!
PLUS, senzatia aceea in timpu ce umplu cosul...vizualizez ca si cum pe bune le-as comanda, si parca mi se acreste sa le mai cumpar :)) M-am satisfacut prin simplul fapt ca le-am pus in cos de parca le-as si cumpara, dupa care fac preinfarct cand va totalul si golesc tot! :))))


Am gasit pe internet un slogan interesant pentru reducerile dintr-un magazin. Mie una mi-a dat de gandit:


Ce parere aveti?


Pupici cu lipici! :*
P.S: Pentru un stil de viata sanatos, ia mai puneti-va poftele in cui :))))))))))))!

5 comentarii

  1. Cam greu sa rezistam reducerilor, ce-i drept. Insa si eu ma gandesc de multe ori inainte sa cumpar ceva, mai ales ca realizez ca nu am nevoie de produsul acela si am fost tentata doar de pret. Totusi, mai patesc sa ajung acasa cu cate ceva si sa am remuscari ca am cheltuit iresponsabil. Cel mai bine in perioada asta e sa nu intram in magazine sau pe site-urile preferate :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cand vezi atatea reduceri,parca nu te poti abtine :D.Ceva in genul fac si eu cand pun comanda la Oriflame,doar ca eu pun si sterg acelasi produs de vreo 4-5 ori pana ma hotarasc daca pot trai fara el sau nu :)).Cateodata ma inspaimanta totalul,alteori e acceptabil si ii dau bataie...si da,sunt lucruri de care nu am neaparata nevoie :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi pentru pareri gagicile :* Bafta la cumparaturi cu preturi reduse! :) :p

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe mine ma omoara reducerile dar de multe ori cand zic hai dau comanda si incep sa ma gandesc ce iau si suma ajung sa renunt la comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e Anca :) Suntem tentate la maxim dar daca gandim putin...ne razgandim :P Credeam ca sunt singura care isi umple cosul de "n" ori si il tot goleste :))

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall