marți, 27 august 2013

Before- After Makeup

:* :* :* Hello Bello :*
Weekendul trecut (sâmbătă) am machiat nişte fete drăguţe. Am să vă arat într-o altă postare o fotografie cu fiecare machiaj dar în postarea de astăzi mă voi axa doar pe una dintre clientele mele. De ce tocmai pe aceasta? Veţi vedea.. Machiajul acesta mi s-a parut a fi o provocare. Fata pe care urmeaza să o vedeţi în fotografie, are un ten cu probleme, tendinţe acneice, cojbiţe etc. Se pregătea să meargă la o nuntă şi era disperată din cauza faptului că tenul ei o luase razna cu câteva zile înainte de eveniment.
În această postare am 2 produse VEDETĂ care merită toate aplauzele. :D Voi menţiona care sunt acestea când ajung la ele :D.
Before- After Makeup:




Nu ştiu dacă mă credeţi dar a doua fotografie nu am editat-o deloc! Vă şi arat ce produse am folosit cu menţiunea căăăă am uitat să fotografiez şi loţiunea tonică pe care am utilizat-o prima pentru a-i curăţa faţa.
Produsele sunt înşirate după cum le-am fotografiat nu în ordinea în care le-am utilizat.

Iluminatorul HighBeam de la Benefit- îl am în varianta mini

PRIMA VEDETĂ fără care acoperirea nu era atât de bună! Pasta minune pe care v-am pomenit-o AICI. Sunt extra hiper mega încântată de ea. PROMIT REVIEW!


Baza de machiaj NYX 

Tuş cremă de la ELF

Mascara Catherine Arley de la Ladys

Blush Catherine Arley de la Ladys

Bronzer ShimmerKisses de la MUA

Adorabilul fond de ten de la Yves Rocher

A DOUA VEDETĂ! Corectorul de la ELF! Pe site am citit o grămadă de păreri proaste despre acesta şi nu am înţeles de ce? Eu sunt chiar foarte încântată de el. Raportându-te la preţ eu chiar consider că e un corector nemaipomenit! Acoperirea este medie. Împreună cu o bază de machiaj, un vanishing cream ca acela pe care l-am prezentat, un fond de ten şi o pudra, machiajul zic eu, iese impecabil! Am să îl reachiziționez categoric!

Noua mea paletuță MUA.

Paleta Make That Change by Oriflame pe care o adoooor la maxim! 

Crema pentru față cu lapte de capră de la Ladys. Am caștigat-o pe blogul Gabryelle-ei iar de atunci o folosesc ori de câte ori am ocazia. Poate fi utilizată și ca bază pentru machiaj, catifeleaza pielea și miroase fenomenal! Toate clientele mă întreabă cu ce le dau de miroase atât de bineeee??? :))) Ba chiar mai mult, unele și-au și comandat-o după aceea. :) Mulțumesc Gaby! :D

Pentru buze: PosieTint de la Benefit. E un mini luciu de buze semi-permanent. E lichid și este absorbit una-două în buze. Îl am în  varianta mini.


Cam acestea ar fi :)


Aștept părerile voastre! :*

PUPICI CU LIPICI (SuperGlue) :P :*


10 comentarii

  1. Imi place machiajul.
    Singurul lucru care nu-mi place sunt sprancenele fetei, dupa parerea mea sunt mult prea inchise la culoare ea fiind blonda ar trebui sa incerce o culoare mult mai deschisa la sprancene.
    Imi plac produsele folosite.
    Astept review-urile promise.

    Blog in Oglinda

    www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. WOW!Si cu asta cred ca am zis tot :x.Superb machiajul,iar acoperirea nemaipomenita!Te felicit!Clientele tale sunt foarte norocoase :).Pupici...cu lipici (Poxipol de data asta :)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. Super reusit machiajul tau ,ai facut exact ce trebuia .

    RăspundețiȘtergere
  4. Super reusit machiajul tau ,ai facut exact ce trebuia .

    RăspundețiȘtergere
  5. wow ce machiaj frumos si intr-adevar se vede munca pe care ai depus-o :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor! Vreau sa va raspund la toate in parte dar nu mi-am dat INCA seama cum sa setez asta pe blog:)) VA MULTUMESC PE SCURT, pana reusesc sa setez ce trebuie! :* PUPICI CU LIPICI, da?? :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Intotdeauna ma minunez ce minuni poate face machiajul:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu Claudia ! :) Mi se pare ceva extraordinar <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Superb machiajul si transformarea e intr-adevar wow, poate vei face si un tutorial pentru asa ceva ca si eu am probleme cu acneea

    RăspundețiȘtergere
  10. :D Bun Anca :* Mersi pt aprecieri :*

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall