sâmbătă, 10 august 2013

2 in 1- haul & review SHOWER GEL

Seara buna fetele cochetele!
V-am tot spus ca sunt innebunita dupa aromele foarte dulci, nu? Am achizitionat acum 3 zile niste geluri de dus pentru care am optat nu doar fiindca ating asteptarile mele la capitolul "aroma" ci si fiindca placandu-mi sa fac economie, le-am cumparat foarte ieftin!
Iata despre ce geluri de dus vorbesc:

TODAY Shower Gel cu aroma de Cocos


 TODAY Shower Gel cu aroma de Levantica


TODAY Shower Gel cu aroma de Piersica






Ce pot sa spun despre ele?

  • le-am cumparat din Penny Market la un pret de numai 4,50 ron (stiu, suna ieftin :P)
  • au 300 ml
  • aroma lor este efectiv YUMMMY! Cele cu aroma de cocos si piersica e clar ca imi plac, iar cel cu levantica l-am ales nu doar pentru miros ci  si fiindca mi-am imaginat o seara linistita, relaxata dupa ce il folosesc :D
  • nu persista mirosul (le-am testat pe toate. Le simt aroma pe piele dupa ce fac dus, dar nu pentru mult timp :( )
  • mi-ar fi placut sa fie mai cremoase (au o textura intre lichid si cremos, daca ma intelegeti)
  • Cel cu levantica si piersica sunt transparente pe cand cel de cocos este de nuanta laptelui.
Ma intrebati daca le-as  recumpara????

Nuu! :D Nu as mai face-o. Nu fiindca ar fi atat de dezastru, dar la pretul de 6,00 ron se gasesc multe alte feluri de geluri de dus, cremoase, cu parfum care persista ceva mai mult! Pe acestea le voi folosi acum pana la capat (mai ales cand merg la strand, pentru un dus inainte de a veni acasa, sunt numai bune!). Iubesc pretul, cantitatea, aroma lor, dar textura si faptul ca nu persista...hmmm lasa de dorit :D





Poate va intrebati totusi, ce a fost in capul meu de le-am cumparat?
Sa va raspund: testez! :)) Asa cum noi femeile, mereu o facem! Si da, am dat de "n" produse in viata mea, pe care le-am achizitionat ieftin si totusi au atins asteptarile mele :). Nu sunt adepta scumpeteniilor. Cel putin, nu in materie de orice! Cand vine vorba de machiaj, incerc sa tin pasul cat de cat cu tot ce e bun si calitativ chiar daca uneori investesc mai mult decat castig...asta e, imi iubesc meseria si ma risc; dar cand vine vorba de un gel de dus, o oja, o lotiune de corp...nu arunc in vant banii. :)

Dati-mi voie sa va arat si noile mele unghiute! Asa ca fapt divers...:P




Voi ati incercat acele geluri de dus? Dar despre unghiile mele, ce ziceti? :D Mama imi spune intr-una: "Ai grija ca nu cumva sa te atace hotii pe strada cand iti vad diamantele!" :)))

Pupici cu lipici! 






5 comentarii

  1. la gelul cu piersica ma uit luuung de cate ori ma duc in Penny si cum termin cu project panu-ul cum ma duc sa-l iau, ma atrage ca o sirena :))). sper sa miroasa mai mult pe pielea mea. apropo, nu erau 3,5 lei? eu asa imi amintesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina draga...nici sa ma impusti nu mai stiu pretul exact! Am facut mai multe cumparaturi si tineam minte ca au costat 4,50 lei :-? M-ai bagat in ceata :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelurile de dus sunt yummi! Dar mi-as fi dorit sa miroase timp mai indelungat pe piele. :( Testeaza si tu :*

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall