joi, 7 noiembrie 2013

Excursie la Lacul Rosu

Weekendul trecut, am fost cu prietenul, socrii  și bunicul prietenului, într-o mică excursie la Lacul Roșu.
Excursia a durat de sâmbăta dimineața până duminică seara ce am ajuns acasă :). Nu a fost o excursie prelungită așadar, dar a fost suficient încât să ne revenim din rutina cu care suntem deja mult prea obișnuiți. A fost suficient încât să ne încărcăm bateriile așa puțin. :)
Drum luuung, popasuri, atmosferă plăcută, muzică pe drum...priveliște frumoasă, (Romania e o țară splendidă...păcat că populația nu o apreciază destul și tinde să distrugă splendoarea de aici...:( ), totul a decurs ok până am ajuns la destinație; spun asta fiindcă am făcut o boacănă mai mare decât mine :)).

Înainte să îmi fac bagajul de plecare, o rugasem pe mama să îmi aducă o geacă mai de toamnă de acasă, fiindcă știam că acolo este friiiig. Zis și făcut. Am primit-o! Mama m-a tot întrebat dacă am încercat-o să văd dacă mi-e bună încă bla bla bla, la care eu, plictisită de insistențele ei i-am spus că DA, E BUNĂ, doar ca să nu mă mai cicălească atâta... prostia mea, fiindcă nu am încercat-o, și am ajuns printre munți, unde toată lumea era echipată de iarnă, cu geaca desfăcută! :( Bineînțeles mă strângea la piept, fermoarul era stricat, și nici măcar cu capsele nu am reușit să mi-o închei. Dârdâiam de frig! Aveam eu un pulover și eșarfă (ca norocul), dar frigul pe care l-am mâncat, e de nedescris!
Am ajuns așadar la destinație, lume ici colo (fiindcă sezonul a trecut), toată lumea se fotografia lângă lac, poziții, chestii, trestii...iar eu încruntată de mama focării și nimeni nu știa ce am de am ajuns la o stare de împins vagoane când pe drum eram tare veselă și entuziasmată de fiecare frunză uscată văzută :)).
Am intrat într-un restaurant rustic, cu papa bună:
Fața mea era încă tot acră...mai ceva ca murăturile :P..
Dar încetul cu încetul m-am încălzit și am ieșit pe balcon la un shooting cu neamurile (nu pun poze cu ei fiindcă sunt cu drept de autor și na...:)) :P ).




Ne-am cazat la un hotel foarte drăguț care poartă numele zonei turistice, și anume Hotelul Lacul Roșu.
Ne-am făcut fotografii cu soacra, dimineața la 7:30 pe balcon, în pijama :P
Efectul frigului din seara precedentă :)))



Nu era ceva cald afară... :)))

Așaaaa....ne-am echipat, și am pornit din nou la drum...dar ne-am oprit la lac, și ne-am shootingălit puțin acolo, fiindcă acum era numa bună lumina :D






Nu făceam pe sportiva....ci mă chinuiam să urc repede scările, și să ajung odată în mașină la călduricăăăă, iar prietenul meu, fotograf ce se simte, a imortalizat momentul meu de țopăială :D

Și ca să vedeți cum protejăm (din păcate) noi românii mediul:
Nu mi-am dat seama de background, până mainainte... 
Fotografia aceasta a fost făcută la Cheile Bicazului.
Zona în care ne aflam era sârmana cam neglijată...dar totuși, fotograful meu drag a surprins și ceva frumos:


Drumul spre casă a decurs destul de tensionat, asta fiindcă avem șoferi smecheri care nu țin cont de legislație. Depășeau deștepții când aveau chef mușchii lor, unul și-a lăsat calul în drum să se plimbe, afară era beznă, ca norocul calul era alb...și parcă parcă drumul părea iluminat.... Glumesc desigur! 
Calul a apărut brusc în mijlocul drumului iar mașina din fața noastră s-a răsturnat în șanț.. Era cât pe ce noi să fim aceia. :(



Cam atât fete...așa pe scurt v-am descris pățaniile mele :)

Pupici cu lipici!




12 comentarii

  1. Da' stiu ca ai facut poze, nu glumaaa! Hai ca esti mistoaca, cu tot cu fata ta acra :)) desi recunosc mi-ar fi placut sa vad o poza cand dardaiai de frigut :)) ihihiih:D sunt rautacioasa, stiu :D E chiar misto lacul, zona, peisaaaajili, tot, am facut si eu o miniexcursie pe la Sarbi, dar ma mai gandesc daca pun poze :)) ale mele nu-s asa faine ca ale tale :P deciiii :P ti pup, ti pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Era bine daca era mai frig sa dardai mai mult daca nu ai ascultat de maicata

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce te'ai distrat.. Super de tot ! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. alta data incearca sa nu fi plictisita cand iti spun ceva ca stiu eu ce stiu

    RăspundețiȘtergere
  5. ohhhh mamiiii :)) si aici te pricepi?? :)) pusiiiiiiiii

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am fost la lacul rosu, dar in vara, si doar in trecere pe acolo, ca defapt destinatia era vatra dornei;)) a fost foarte frumos:D

    RăspundețiȘtergere
  7. :) chiar e frumos pe acolo Andreea :* multu ca esti aici :*

    RăspundețiȘtergere
  8. salutare draga mea, ai un blog foarte dragutz aici!!!!felicitari pentru munca depusa
    Ps: pe blogul meu se desfasoara un giveaway, poate ca te intereseaza!!! pupici
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. stiu ca ti-a placut pe acolo....dar magnetul meu...????? acolo a ramas :))) (Lin Lin)

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall