vineri, 20 septembrie 2013

Shadow Shields

Hello fetele cochetele..
Probabil v-ați dat seama din titlu despre ce este vorba în postarea de astăzi.. Da da, este vorba despre minunatele și utilele Shadow Shields. :)
Spre fericirea mea, zilele trecute am fost surprinsă de către Cosmetice Andra cu un pachețel de Shadow Shields, primite spre testare.




Sinceră să fiu sunt cu adevărat bine gândite! Felicitări celor care au venit cu ideea asta inovatoare :))
Până acum foloseam bine-cunoscuta bandă scotch pentru a evita ca particulele de fard să cadă pe pomeții clientelor dar nu eram neaparat mulțumită de această metodă. De de? Fiindcă banda scotch tindea să se dezlipească dacă o lipeam după ce era aplicat fondul de ten și era îngustă, astfel fardurile de pleoape mai prăfoase ajungeau pe pomeți și mă chinuiam de numa-numa să curăț "pagubele". Într-adevăr, ăn ultima perioadă m-am obișnuit să aplic fondul de ten la urmă, după ce e gata machiajul, și e chiar eficientă și metoda acesta.
Shadow Shields se lipesc bine, acoperă exact cât trebuie iar machiajul iese impecabil fiindcă nu sunt nevoită să le tot aranjez cum făceam de altfel cu banda scotch.
Iată machiajul de astăzi, utilizând sus-numitele benzi protectoare:




Și machiajul finalizat:



Ce părere aveți? Machiajul prinde contur folosind Shadow Shields. Colțul extern al ochilor nu este "deformat" ci bine definit. Deasemenea nu am fost nevoită să fac deloc retușuri din cauza particulelor de fard care au știut deja unde să se așeze :)))) PE SHADOW SHIELDS!!! 

Dacă doriți să vă răsfățați și voi cu un set, cu curaj! Andra vă preia comanda :) 
O găsiți pe Andra și aici :) https://www.facebook.com/AndraFashionBeauty?fref=ts  (pagină publică) :)

Pupici cu lipici! :*



2 comentarii

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall