duminică, 29 septembrie 2013

Do It Yourself- dulap tuningat :P

Mă tot mâncau degetele de ceva vreme...vroiam să îmi tuninghez puțin locșorul unde am depozitate lucrurile de machiaj  care nu încap (și nici nu își au locul) în beauty case.
Am un dulăpior vechi cu 4 sertărașe. Vreau să pun neaparat accent pe cuvântul VECHI fiindcă e pe bune de pe vremea lui Ceaușescu :P. Dulăpiorul este al mătușei mele dar mi l-a lăsat să mă folosesc de el fiindcă ea nu avea nevoie de el. Bineînțeles, nu îmi plăcea cum arăta, deloc și cum  nu făcusem până acum nici un DIY, am spus că ar fi cazul să fac și ceva util dacă tot e duminică și am avut parte de ajutorul unei prietene.
Iată deci, provocarea:



Ne era milă să îl aruncăm...parcă știam că odată și odată îmi va fi de folos. Era sărmanul dulăpior pătat, ici colo julit, iar culoarea.....nu o suportam :)). 
Iată cum l-am tuningat :D 

Mie îmi place foarte foarte foarte mult rezultatul :) Cu ocazia aceasta mi-am organizat mai bine lucrurile, le-am sortat cât de cât și am aruncat mulțimea de prostioare care îmi umpleau doar sertarele anapoda.

Deasupra, am un mini beauty case în care îmi țin toate rujurile și luciurile de buze, o cutiuță roz în care am produsele pentru față (care nu mai încăpeau în baie) cum ar fi: loțiunea tonică, apa micelară, creme matifiante, servețele matifiante, gel de curățare, pensete. Tot aici își vor avea locul și pensulele da momentan le am puse la uscat fiindcă au făcut băiță :))

În primul sertar mi-am pus toate palete de farduri mari, care bineînțeles nu încap în geanta de cosmetice (pe care acum nu v-am fotografiat-o, dar o fac daca mi-o cereți), o cutiuță de plastic în care îmi țin niște bureței pentru machiaj de la Elf și pigmenții L.A Colors + ceva mini paletuțe de farduri pe care nu le prea folosesc dar mi-e milă să le arunc de teamă să nu am vreodată nevoie tocmai de nuanțele acelea :)) cunoașteți senzația?) + pigmenții de la Elemental pe care trebuie să vi-i prezint neaparat și cutiuța cu Shadow Shields de la Cosmetice Andra.

În al doilea sertar mi-am depozitat fondurile de ten, primere, pudre de care momentan nu am nevoie, niște genuțe, Big10-ul de la Benefit (produse mini) și o cutiuță roșie în care am toate accesoriile pentru păr (agrafe, elastice, pieptene) pe care le folosesc la cliente.

Al treile sertar nu l-am fotografiat fiindcă țin în el niște cărți, mape, cursuri de la facultate

Iar în ultimul sertar, mi-am pus portfardurile goale, pe care nu le folosesc în momentul de față, dar care cu siguranță îmi vor fi utile altădată.

Ce părere aveți fete? :)
Vă pup, aștept comentariile voastre :*




16 comentarii

  1. E o idee buna cu dulapiorul si ti-a iesit super transformare :)
    imi place mult matza ta,care tot da din cap :D
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador diy-urile.Am si eu cateva pregatite cu dulapioare tunning.Bravo.Imi place cum ti-a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Mersi mult Lucica :* Te pup! Spor la joaca cu matza mea <3 :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandrina, multumesc!!!! :* Fa si tu DIY-urile si arata-ne si noua <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Oooo Any... ti-a iesit super! Felicitari! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant DIY! Ai avut o idee buna!insa eu l-as fi vopsit in alb si i-as fi schimbat manerele in cema mai elegant, eu sunt adepta stilului vintage modernizat :D oricum arata foarte bine :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multu Gaby , ma bucur ca iti place! :*
    Cleopatra...eu am vrut sa profit de ce aveam la indemana :) Niste vopsele colorate...cam atat :P Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. P.S Cleopatra: eu sunt adepta lucrurilor traznite si colorate <3

    RăspundețiȘtergere
  9. O idee foarte buna! Cred ca voi incerca si eu metoda asta pentru ca am un dulapior in camera care are o culoare diferita de restul mobilei. :)
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte tare ideea ta si foarte frumos l-ai ''tuningat'' :) arata foarte foarte dragut :)

    RăspundețiȘtergere
  11. arata chiar foarte bine si mi-ai dat idei de DIY :D

    RăspundețiȘtergere
  12. ce cuteee ti-a iesiiit :D <3 chiar imi place :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Ţi-a ieşit minunat, l-ai readus la viaţă într-o formă mult mai frumoasă şi plăcută! :-)

    RăspundețiȘtergere
  14. ce cuteee ti-a iesiiit :D <3 chiar imi place :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Mersi mult fetele!!!!! V-as da reply la fiecare in parte dar nu pot...nu stiu cum sa setez sa pot face asta (e o problema la care caut solutii de mult dar nu gasesc :)) ). Va multumesc pt cuvintele de lauda! Ma bucur ca va place ! :* Va pup pe toate!!
    P.S: eu sunt de felul meu asa mai traznita :P Imi plac lucrurile colorate, vesele, copilaresti :P

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall