miercuri, 17 aprilie 2013

Small Haul :)

Duminica, am dat o raita cu iubitul si soacra pe la piata prin Oradea :). Este imensaaaa, efectiv iti fug ochii dupa cate lucrusoare, cosmetice, hainute, incaltaminte etc etc vezi pe-acolo. Si cum eu din fire nu ma pot rabda atunci cand ies din casa sa nu a"ma indulcesc" cu cate ceva.......hmmmm:P, era musai sa o fac. In cazul meu nu conteaza sa imi umplu sacosa neaparat; sufletul meu e linistit si daca imi cumpar doar un luciu de buze:)).
Va arat si voua cumparaturile mele :*

Sa va prezint foarte pe scurt fiecare produs (de la stanga la dreapta, le voi insira):

BALERINI BELLO:


Imi plac ataaaaaaaaaat de mult! <3 Chiar daca nu sunt cine stie ce marca, eu sunt extrem de incantata de ei. In materie de incaltaminte si vestimentatie, tin sa va anunt ca nu alerg dupa scumpetenii. Defapt, la modul general, sunt o fire foarte modesta, care da cu banul fara mila doar daca e musai. Acesti balerini i-am gasit in 4 nuante: alb, negru, roz si nuanta aceea de bej (sau ce nuanta e) din fotografie. Sunt foarte usori si finuti :)

OJE MISS SPORTY (Nail Expert Manicure):


Mereu mi-au placut nuantele de genul pe unghii.
Sunt perfecte pentru baza la o manichiura french <3 Am cumparat setul cu cele 3 oje la numai 10,00 ron:)

MASCARA No-Name:

Fetelor, deci nu va puteti imagina peste ce mascara am dat la un pret de nimic :-O. 
Cand m-i l-a recomandat vanzatoarea, credeam ca vrea sa isi vanda numai marfa (sincer!). L-am cumparat sa imi incerc norocul! A costat numai 4,50 ron, deci nu aveam de pierdut. Tatatataaaaaaaam: Este o copie fidela a rimelului  Burjois, ia vedeti:


I Loooooove It!! <3

OJA ORKIDE:

Cu siguranta cunoasteti aceste oje <3 Mai am o multime de nuante, iar acum am cumparat-o pe cea cu nr.227 <3

FOND DE TEN Outdoor Girl (gen mousse):


Hmmmm...l-am incercat doar pe mana pan' acum. Singurul lucru pe care l-am observat este ca are o textura foarte usoara/cremoasa si se intinde foarte usor pe piele. L-am achizitionat cu numai 20,00 ron si chiar sper sa isi faca cat de cat treaba. Incerc sa cred in faptul ca nu doar un produs scump poate fi bun. Un exemplu ar mai putea fi produsele Lady's care desi au un pret WOW sunt chiar foarte bune! De aceea nu mi-e frica sa testez no-nameurile fiindca (asemenea rimelului amintit mai sus) ceva ieftin poate fi chiar BUN :) Am sa il testez mai profund:)


Cam atat fetele mele :*
Astept pareri iar daca ati incercat unul dintre cele amintite mai sus, CURAJ si exprimati-va opinia :)



Pupici :*
AnytaGyo









4 comentarii

  1. Nu-i corect..vreau sa stiu numele acelui rimel zguby. :D Sa le folosesti cu mult drag! Nici eu nu dau bani pe scumpeturi. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ojele arata bine de tot.
    Daca vreo o parere sincera ,ti-as recomanda sa nu dai banutii degeaba pe fonduri de ten no name ,deseori fac mai mult rau decat bine (eu sunt patita).
    Rimelul in schimb ,sunt curioasa de tot ce face :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi fetele!! Gaby mea, rimelul e Volume Glamour MAX (si SUB, scrie asa: Manzi Miao :)))) ) Chinezarie dar e SUUUUPER!!!

    Iris, multumesc pentru parerea ta sincera!Consider ca macar pentru un machiaj de proba merita sa il incerc, iar daca nu face bine tenului, clar ma voi opri din utilizarea lui. Imi place textura, nu miroase deloc a parabeni:))...etc etc=)) Lasa-ma te rog sa il inceeeerc :P:P :">

    Lucia bk: ma bucur ca iti plac! :*

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall