sâmbătă, 6 aprilie 2013

She...is Sexy and others

In ultimele zile, am achizitionat niste produse (nu prea multe la numar, recunosc) si am ales sa vi le prezint astazi deoarece unele dintre ele am preferat sa le testez intai.


Apa de gura Aquafresh:
Normal, se stie! Are gust de mentol:)) Nu e o noutate!  Singura noutaten e ca are 500 ml si am achizitionat-o la 7,50 ron. :D Foarte ieftin parerea mea! Imi place gustul (nu o inghit, deci stati linistite :)) ) dar alte tipuri de apa de gura imi provocau greata daca erau cu nu mai stiu eu ce arome pe langa cea de mentol. Aceasta in schimb chiar imi place. Singurul lucru care imi pare rau, e ca nu tine mai mult timp mirosul de mentol. Simti ca iti este proaspata respiratia, dar nu se simte mentolul atat cat mi-as dori eu :)). Lasa, exista gume de mestecat:))))))).

Dischete demachiante IZIS:
 Nu am sa uit niciodata: la inceputul "carierei" foloseam vata mamei pentru demachiere, sau pentru indepartarea ojei de pe unghii cu acetona, si ce nervi mancam cand vata se rupea si atarna ori de gene, ori de coltul unghiilor:)))) Acum, ca sunt obisnuita cu dischetele, normal ca le cumpar intr-una:) si cum vad ca mai am jumate de pachet, cumpar un altul ca sa fiu aprovizionata:)) Asa am facut si astazi cu cele din imagine. Le-am cumparat la numai 2,30 ron. Super pret nu? Si tre' sa recunosc ca cele Izis sunt chiar bune. Nu se descompun, si imi place ca ambele parti ale dischetei sunt cu model:D Niste bulinute, nu mare lucru, dar arata SI SUNT mai de calitate decat altele..:)

She...is Sexy (spray pentru corp):
Candva, demult, primisem de ziua mea un set cu apa de toaleta, gel de dus si crema pentru maini She...is Sexy <3. Tin minte ca erau frumos ambalate intr-o cutie roz, eleganta, din metal :D Cutia aceea cred ca si acum o mai am pe la mama acasa si tin in ea tot felul de minunatii:). Miroseau fe-no-me-nal produsele, si in perioada aceea chiar am continuat sa imi cumpar produsele lor. Normal, cum eu aspir la diversitate, m-am axat pe alte parfumuri cu timpul, si asa se face ca sunt o maniaca a tot ceea ce e parfumat (pana si Lenor-ul e o bucurie pentru mine cand il cumpar:)))) ). Azi, am gasit O SINGURA bucata din acest spray de corp She...is Sexy. As fi vrut sa imi cumpar si spray-ul de corp in ambalaj albastru (sunt diferite culori) dar era ultima bucata pe stoc:(. Are 150 ml si a costat doar 13,30 ron. Am fost atat de fascinata de el (si sunt inca)<3.....
Mi-am adus aminte de perioada aceea in care era unul dintre parfumurile preferate:) 
Mirosul persista, PE BUNE!! In seara aceasta, eram data cu el, si la un moment dat niste prieteni m-au chemat la strand (apa termala, buuuna, caldaaaaa...relaxanta :D ) si chiar si cand am venit acasa dupa o balaceala buna, mirosul se simtea inca atat pe haine cat si pe piele <3

Gliss- Ultimate Volume Shampoo:
Cred ca prea putine sunt persoanele care nu iubesc produsele Gliss. Din pacate eu imi tot schimb sampoanele, mereu incerc ceva nou si stiu ca intr-un fel, acest lucru nu e tocmai sanatos pentru parul meu. Dar ma linistesc cu gandul:" Hai mai Anita, ca tu tot par gras ai...poti tu sa le tot schimbi ca in cazul tau buba e alta! Nu iti mai tot trece mana prin par, nu te mai spala atat de des si poate poate ti-o fi bun si un sampon de urzica:)))) ". Ideea e ca, am incercat diverse tipuri de sampoane dar cel si cel mai mult imi plac cele de la Gliss, Fructis, Head & Shoulders si Advance Techniques de la Avon. Da da, cele dela Avon pentru par gras chiar mi-au placut. Parul meu luceste de la aceste tipuri de sampoane, miroase bine, si chiar daca se ingrasa repede, nu dau vina pe sampoane ci pe prostia din capul meu :D In caz ca ati omis articolul despre parul gras, click AICI si vedeti care e prostia majoritatii cu par gras (aici ma enumar si eu) :)).
So, am achizitionat samponul Gliss pentru volum:D Data trecuta am avut samponul pentru par uscat si vai s-amar :)). A costat aproximativ 17,00 ron la OFERTA <3.

Cam atat fetele cochetele,
incetul cu incetul ma pun si eu la somn (doar azi m-am balacit la strand nu?:)) ). 

Pupici,
AnytaGyo



4 comentarii

  1. Gliss a fost mult timp unul din preferatele mele , apoi nu ne-am mai inteles :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Da Coco...si eu am mai patit-o sa imi fie bun un sampon o perioada, dupa care sa nu ma mai ajute deloc.. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum vreau si eu spray-ul de corp :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) Da carla..E super! Imi place foarte mult :) Cauta pana il gasesti ca merita :D

    RăspundețiȘtergere

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall