sâmbătă, 13 aprilie 2013

Sambata si cugetarile ...

In sfarsit e soare, caldura, pomi infloriti, primavara..... si totusi, stand pe balcon incalzindu-mi sufletul putin cu vremea asta atat de frumoasa, am realizat un lucru: pe cat de asteptata a fost primavara, pe atat de mult lumea nu se bucura de ea. Stand la bloc, etajul 3, pot vedea cine are sau cine nu are ferestrele sau usile de la balcon deschise :P... Toate sunt inchise!! Eventual, pe ici pe colo cate un termopan rabatat in jos...
Eu una mi-am lasat cateva ceasuri treaba din casa neterminata, doar pentru a putea savura cafeaua la soare, pe balcon, cu miresmele pomilor infloriti... Altul de ce nu face asta? Sta in bezna, la racoare, in pat la TV sau isi duce in spate rutina de weekend..
E atat de frumos afara (si da, stiu ca toata lumea are un geam la casa si vede ce vreme este) nu vreau sa fac pe prezentatoarea conditiilor meteo, dar ma mir asa...cum altul nu se stie bucura de un lucru atat de simplu si totusi mai frumos decat orice alta ocupatie pe care si-o da omul fiind sambata!






Nu stiu cum sunteti voi, dar eu personal, dupa o toamna si o iarna mohorata, cand vad ca apare soarele uit de orice problema sau amprenta de suparari, ma incarc cu energie si optimism, prind forta sa trec peste toate, zambesc mai des, savurez fiecare lucru pe care il fac (inafara de curatenie :)) ), si deschid in laaaarg ferestrele!!


I Love "S" - spring & sun

3 comentarii

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall