marți, 30 iunie 2015

Review: Tea Tree Oil (Ulei din arbore de ceai)


    O alternativa eficienta si naturala, in locul produselor anti-acnee sintetice 
    Uleiul din arbore de ceai s-a demonstrat a fi foarte eficient in tratarea formelor de acnee, de la cele mai usoare la cele mai severe. Este la fel de eficient precum peroxidul de benzoil, insa cu mai putine efecte secundare. 
Rezultatul testelor efectuate pe un numar foarte mare de persoane a demonstrat ca o concentratie de 5% ulei din arbore de ceai s-a dovedit a fi la fel de eficienta in lupta impotriva acneei precum o concentratie de 5% de peroxid de benzoil, un ingredient des folosit in tratamentele anti-acnee si care a  inrgistrat numeroase efecte secundare precum mancarimi, intepaturi, roseata, si uscarea pielii la peste 79% din persoanele pe care a fost testat.

Review-ul de astazi are asadar ca "protagonist",  uleiul din arbore de ceai de la Thursday Plantation :).

vineri, 19 iunie 2015

Review: M-am demachiat...fara demachiant


Hello- bello Zuzu Girls !!
    Nu stiu cate dintre voi ati aflat de site-ul www.biorose.ro dar daca nu ati aflat inca de el, vi-l prezint cu drag, pe scurt :)
Biorose este un magazin online care va sta la dispozitie cu produse cosmetice, produse de makeup si de curatenie, accesorii, aparaturi pt bucatarie, suplimente alimentare si nutritive etc.
Toate acestea au fost selectate cu atentie in ideea de a oferi clientului o diversitate de produse (de la diferite branduri) fara ca acestea sa contina macar un gram de substante nocive :); mai pe scurt: sa avem la dispozitie un  bioshop la produsele caruia sa ne reintoarcem cu incredere :).
    In continuare as dori sa va prezint o laveta cosmetica (subiectul zilei de azi de altfel...) cu ajutorul careia m-am demachiat fara a folosi o apa micelara sau vreun produs crema; efectiv am folosit doar laveta umezita sub jetul de apa calduta.


joi, 18 iunie 2015

Universul magic al produselor Eglantine (review: lapte demachiant)

Hello Zuzu girls !!
    Rasfatul EglantineBeauty continua... de data aceasta cu  Eglantine Cleansing Face Milk <3.
De ce zic "continua" ? Fiindca v-am mai prezentat un produs sub numele acestui brand daca va mai aduceti aminte; review-ul minunatului Eglantine Face Tonic :); produsele sunt primite de la Elena (http://www.bysunshine.com/) :). Va reamintesc ca puteti lua legatura cu ea oricand daca sunteti interesate de aceste produse (produse care merita sa fie promovate si spun asta din tot plamanu'  :D !).
    Buuun, astazi am sa va vorbesc asadar despre laptele demachiant Eglantine care m-a cucerit din toate punctele de vedere. Veti vedea imediat DE CE.


© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall