marți, 27 august 2013

Machiaje din 24.08.2013

:D Din nou aici!
Iată machiajele de sâmbătă :*





Before- After Makeup

:* :* :* Hello Bello :*
Weekendul trecut (sâmbătă) am machiat nişte fete drăguţe. Am să vă arat într-o altă postare o fotografie cu fiecare machiaj dar în postarea de astăzi mă voi axa doar pe una dintre clientele mele. De ce tocmai pe aceasta? Veţi vedea.. Machiajul acesta mi s-a parut a fi o provocare. Fata pe care urmeaza să o vedeţi în fotografie, are un ten cu probleme, tendinţe acneice, cojbiţe etc. Se pregătea să meargă la o nuntă şi era disperată din cauza faptului că tenul ei o luase razna cu câteva zile înainte de eveniment.
În această postare am 2 produse VEDETĂ care merită toate aplauzele. :D Voi menţiona care sunt acestea când ajung la ele :D.
Before- After Makeup:

duminică, 25 august 2013

Recenzie: Sampon & Tratament leave-in cu ulei de argan

Uleiul de argan a devenit foarte cunoscut în lumea cosmetică datorită proprietăţilor sale şi al conţinutului bogat de acizi graşi nesaturaţi, omega 3 şi omega 9 care refac părul uscat, deshidratat în urma şocurilor termice şi utilizării în exces al produselor cosmetice. Acesta, întinereşte şi înfrumuseţează aspectul firelor de păr fiind supranumit şi lichidul de aur.
Uleiul de argan este recomandat tuturor tipurilor de păr (conţinut ridicat de vitamina E). Este indicat însă în mod special persoanelor cu un păr uscat, cu vârfuri despicate sau distrus în urma vopsirii.

De curând, AVON a lansat noua gama de produse pentru îngrijirea părului cu ulei de argan. Le cunoaşteţi?

vineri, 23 august 2013

Smokey Eyes :)

Hello gagicile!
Machiajul smokey este foarte cunoscut de noi toate...totuşi, până acum nu am realizat nici un astfel de machiaj. Am mai avut eu tentative, am încercat aşa...dar am eşuat si m-am lăsat de stilul acesta:)). Azi în schimb, o "smokey eye loveriţă" m-a rugat să îi realizez un machiaj aşa turbat cum e şi ea de altfel :P. Un smokey :D.
Iată ce mi-a ieşit: (ştiuuuu, nu e perfect dar am să mai exersez) :P

joi, 22 august 2013

Ia mai puneti pofta-n cui !

Ce ne mai tenteaza ofertele, promotiile, discount-urile mai ales cand vine vorba de produsele necesare practicarii hobby-urilor noastre (in cazul meu machiajul) ...:P

Problema vine atunci cand nu dispunem de suficiente resurse financiare si fix atunci gasim o promotie BOMBA la produsele preferate. Ne tenteaza sa ne imprumutam, sa cerem de la iubitul, de la mama, de la tot familionul daca se poate :P..
Vreti sa stiti ce fac eu in astfel de momente?:)) Chiar daca veti rade, eu va dezvalui asta (la mine functioneaza) :)).

miercuri, 21 august 2013

M.U.A

Ufffffff!! <3 Mi-a sosit comanda MUA!! <3 <3 <3 <3
Vreau sa trec la treaba iute-iute fiindca sunt foarte foarte foarte entuziasmata <3. Doamne-Doamne ma iubeste si ma ajuta incetul cu incetul sa strang in beauty-case numai produse frumoase si de calitate <3 toate pentru mine si clientele mele mandre! :*
Postarea aceasta include atat produsele cumparate cat si swatch-uri si cateva cuvinte despre acestea. Hope you like it!
Asadar, iata PRIMELE MELE PRODUSE M.U.A :) :

luni, 12 august 2013

My Passion..not my career "yet"

Am tot observat pe facebook si nu numai, discutii legate de aceasta "meserie" de makeup artist. Cum ca multe fete se numesc makeup artiste cand defapt ele habar nu au sa estompeze doua culori, au produse ieftine si nu pun suflet in ceea ce fac ci "alearga" dupa bani mai degraba.
Parerea mea este ca arta machiajului nu are cum sa nu atraga majoritatea femeilor. Unele cu talent, altele fara, ideea este ca aproximativ toate femeile iubesc produsele pentru makeup si incearca in felul lor sa practice aceasta meserie indiferent pe cine. Bineinteles, asta nu inseamna ca fiecare isi poate permite sa se numeasca "makeup artist" doar fiindca stiu tine o pensula in mana.

sâmbătă, 10 august 2013

2 in 1- haul & review SHOWER GEL

Seara buna fetele cochetele!
V-am tot spus ca sunt innebunita dupa aromele foarte dulci, nu? Am achizitionat acum 3 zile niste geluri de dus pentru care am optat nu doar fiindca ating asteptarile mele la capitolul "aroma" ci si fiindca placandu-mi sa fac economie, le-am cumparat foarte ieftin!
Iata despre ce geluri de dus vorbesc:

TODAY Shower Gel cu aroma de Cocos


 TODAY Shower Gel cu aroma de Levantica


TODAY Shower Gel cu aroma de Piersica



luni, 5 august 2013

Sa ne bronzam, zic :)

Daca tot incerc sa intru in ritm cu postarile pe blog, dati-mi voie sa va prezint recenzia mea privind untul de corp cu cacao de la Thai Spa :).
Iubesc ciocolata! Deasemenea iubesc si produsele cosmetice cu aroma de ciocolata. Salivez dupa ele, cum de altfel am salivat si dupa acest unt de corp:

Le tot auzeam pe doua prietene ca lauda la maxim untul de corp cu cacao. Spuneau ca datorita acestuia te bronzezi mai repede, asa ca m-am decis sa stau si eu la soare si sa ma "prajesc" putin asa.. de fitze :). L-am gasit intr-un magazin la noi in oras la pretul de numai 14,50 ron. Spun NUMAI fiindca la asa cantitate si calitate, pretul este chiar mic (numai bun pt zgarcita de mine :P).
Sa vi-l prezint:

Am revenit!!!

Uuuuuuh de cand nu "ne-am vazut", muuuulta vreme a trecut!
Am revenit gagici! Cu grau, dar am revenit si sper sa pot recupera cu brio timpul petrecut departe de voi <3.
Sa incep cu inceputul... (la cate idei am in cap nu stiu care e totusi inceputul :)) ). Deci: timpul acesta, petrecut departe de pagina si blogosfera, l-am UZAT in alte feluri.. In ultima perioada eram ca un copil cu ADHD :)); mereu agitata, mereu cu schimbari de planuri, dezorganizata, aeriana, obosita, foarte ocupata cu serviciul etc.
1. Am tinut dragele mele, o dieta de 10 zile (ca mai mult nu am rezistat). Cu siguranta ati auzit de dieta DUKAN. Ei bine, 10 zile am rezistat ca o adevarata luptatoare asta pana cand nu mi s-a facut rau de la fiere (eu care in viata mea nu am avut astfel de probleme). M-am lasat, fiindca simteam ca sunt fara putere, iar organismul cerea efectiv mancare NORMALA fiindu-mi greata cand ma gandeam la meniu de regim. Ideea este ca incerc sa fiu atenta la ce s cat mananc, dar nu mai tin niciun fel de regim. :D

2. In luna iulie, am fost la nunta verisorului meu. Iata cum am fost echipata :

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall