vineri, 10 aprilie 2015

Prezentare pila electronica Scholl Velvet Smooth

Orice femeie merita si trebuie sa fie frumoasa din cap pana-n picioare, nu-i asa?
De doua seri incoace incerc sa imi rasfat talpile si calcaiele (de care sincer sa fiu, iarna aceasta am si uitat sa le ofer atentie).Ce rasfat putea fi acela daca nu incercam si noua mea pila electronica Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals ? :)
Vine vara, vom purta pantofi cu toc, sandale, iar calcaiele/talpile noastre merita pregatite si ingrijite corespunzator pentru aceasta perioada.
Curioase de prezentarea pilei electrice Scholl Velvet Smooth? :) Dati scroll :)





Pila functioneaza cu 4 baterii AA; la capatul manerului are un capacel pe care il putem indeparta prin desfiletare respectiv infiletare cand dorim sa il fixam la loc. Tataaam :) ! Putem schimba bateriile oricand, fara batai de cap.
Nu face zgomot deranjant, zzzumzaie si curata suprafata talpilor foarte silitor :).


Pentru a o pune in functiune nu avem altceva de facut decat sa rotim inelul acela argintiu spre stanga (pornire)- dreapta (oprire).


Pentru a o putea curata si dezinfecta dupa fiecare utilizare, tot ce trebuie sa facem (LOGIC) sa o oprim din functiune si sa indepartam pila efectiv astfel:


Trebuie sa stiti si faptul ca pila respectiva, dupa ce este uzata poate fi inlocuita cu usurinta (se gasesc rezerve pentru pila electronica).
Simplu ca "Buna Ziua!", nu-i asa? :)
Eu o dezinfectez cu alcool izopropilic; pulverizez o cantitate mica, o pun la uscat dupa care ii pun capacelul de protectie si gattta :) .





Din punctul meu de vedere este realizata foarte profi, potrivita atat pentru gusturile unei femei in ceea ce-i priveste aspectul si functiile, cat si pentru un barbat.
Este extrem de usoara, comoda la utilizare; talpile noastre pot fi rasfatate in cel mai simplu mod posibil datorita acesteia cu minim de efort depus. Ii pot spune acum Adio !!! pietrei mele ponce de pe raftul din baie :).
Ma pot mandri cu acest dispozitiv minunat si imi pot pregati picioarele pentru sezonul cald chiar la mine acasa <3. Sunt o persoana foarte comoda de felul meu :)), deci Bun Venit draga Scholl Velvet Smooth, aveam nevoie de tine :).

Va urma cat de curand articolul care va contine fotografii cu dovada eficientei acesteia <3. Ramaneti pe aproape <3.


#happyfeet Zuzu Girls :) !!! Multumesc BUZZStore si Scholl Romania :) !

Voi cu ce va ingrijiti talpile?
Ati incercat sau v-ati dori sa incercati pila electronica de la Scholl Romania?

Pupici cu lipici !!! :*

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall