luni, 3 august 2015

Kit-ul de vacanta Ivatherm

    Suntem femei, iubim posetele, iubim calatoriile, iubim produsele cosmetice dar deseori reusim cu greu sa le impacam pe toate 3. Iti suna cunoscut? :)
    De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti pregatesti bagajul/poseta pentru o calatorie si sa realizezi ca produsele cosmetice pe care doresti sa le iei cu tine, sunt prea multe? Ai fi avut nevoie maxima si de produsul X si de produsul Y dar parca-parca si produsului Z trebuia sa ii faci un "locsor" acolo...
Ei bine, fiindca Ivatherm mereu ne poarta de grija, de data aceasta ne sare in ajutor cu o solutie in ceea ce priveste problema pusa. Ne propune un kit esential de vacanta cu produse Ivatherm:

SUNLIGHT SPF 50+ Cremă hidratantă pentru faţă cu protecţie solară foarte ridicată îţi va hidrata şi proteja pielea de efectele nocive ale radiaţiilor solare. Are un parfum plăcut, hipoalergenic şi o textură lejeră, catifelată, care nu lasă urme albe. Asigură protecţie solară totală, chiar şi în apă: atât UVA şi UVB, cât şi împotriva luminii vizibile şi a radiaţiilor infraroşii. Studii recente au demonstrat că radiaţiile infraroşii sunt principalul factor responsabil de îmbătrânirea prematură a pielii. Protejează ADN-ul celular, are proprietăţi anti-inflamatorii şi imuno-modulatoare, previne îmbătrânirea prematură a pielii. Nu conţine parabeni şi este testată dermatologic.

Apa termală Herculane nu trebuie să lipsească din bagajul tău, mai ales dacă ai de gând să te expui la soare, deoarece calmează pielea încinsă şi creşte confortul pielii. Este bogată în minerale și oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg) şi este bacteriologic pură. Are puternice proprietăți antiinflamatorii, precum și proprietăți cicatrizante și antiradicalare. Este indicată pentru piele sensibilă și reactivă, piele îmbătrânită, eritem solar, reacții alergice, acnee, eczeme, prurit, urticarie la cald/ frig, dermatoze inflamatorii. Calmează iritațiile pielii sensibile, chiar și pe cea a bebelușilor. Se poate folosi după ras, pentru completarea demachierii și fixarea machiajului, după epilare. Se recomandă folosirea ei zilnică, în orice sezon, atât de către femei, cat şi de către bărbaţi sau copii.


Kit-urile de vacanţă sunt formate din 10 buc. x 2 ml eşantioane Cremă Antirid / MULTI-PERFORMANCE Cremă hidratantă pentru faţă şi respectiv 10 buc. x 2 ml eşantioane MULTI-PERFORMANCE Lapte demachiant pentru faţă şi ochi, piele sensibilă şi uscată.

Crema Antirid cu Resveratrol (Viniferol®) se adresează tuturor tipurilor de piele matură: sensibilă, normală sau uscată. Previne şi reduce ridurile de expresie şi ridurile profunde. Îmbunătăţeşte elasticitatea şi tonicitatea pielii. Constituie o excelentă bază de machiaj.

MULTIPERFORMANCE Cremă hidratantă pentru faţă este un veritabil program hidratant și nutritiv care compensează carențele în lipide și apă ale pielii uscate. Diminuează pierderile transepidermice de apă. Constituie o excelentă bază de machiaj.

MULTIPERFORMANCE Lapte demachiant pentru faţă şi ochi înlătură machiajul și impuritățile, hidratează și dă suplețe pielii.

Intra pe Ivatherm-shop.ro  şi alege între:

Kit de vacanţă 1
SUNLIGHT 50+ Cremă hidratantă pentru faţă cu protecţie solară foarte ridicată 50 ml,
Apă termală Herculane 100 ml,
Eşantioane MULTI-PERFORMANCE Cremă hidratantă pentru faţă  10 buc. x 2 ml,
Eşantioane MULTI-PERFORMANCE Lapte demachiant 10 buc. x 2 ml
Preţ: 69 lei


Kit de vacanţă 2
SUNLIGHT 50+ Cremă hidratantă pentru faţă cu protecţie solară foarte ridicată 50 ml,
Apă termală Herculane 100 ml,
Eşantioane Cremă Antirid 10 buc. x 2 ml,
Eşantioane MULTI-PERFORMANCE Lapte demachiant 10 buc. x 2 ml
Preţ: 75 lei

Bucura-te de vacanta la maxim !

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© AnytaGyo's Makeup
Maira Gall