PAGES

sâmbătă, 20 februarie 2016

New Chic- Wishlist

    Nu sunt una dintre bloggeritele care posteaza des cate un wishlist dar si cand ma pun  pe treaba...lista este destul de lunga; poate chiar riscati sa adormiti  :P.
    La un site imi place cel mai tare sa vad ca ne pune la dispozitie produse diverse, din categorii diferite; astfel nu doar ca putem face cumparaturi online mult mai rapid/comod dar si costurile sunt mai mici: nu platim transport de pe 10 site-uri ci doar de pe unul :) (daca avem noroc mai si nimerim transportul gratuit).
    Recent am descoperit un site total pe gustul meu; este vorba mai exact despre www.newchic.com . Un site cu o diversitate mare de produse care atunci cand il accesezi iti fura privirea  (si gandul :P ) absolut fiecare produs in parte. Incepi sa iti creezi automat un wishlist cand vezi cate lucruri girlie si interesante gasesti acolo; asa am patit si eu :D.
Uitati cateva din "mormanul" de produse care ma tenteaza pe mine :) :


MAANGE Oval Toothbrush-design makeup brushes
Nu...nu sunt periute pentru dinti, desi seamana :). Sunt o inovatie super faina din punctul meu de vedere; niste pensule de machiaj perfecte pentru contur si uniformizarea fondului de ten :).



VINTAGE Cute Bear Patchwork handbag
Una dintre gentutele preferate :). Mi-a sarit in ochi de cum am deschis rubrica BAGS :).
Nu-i asa ca e superba? Eu deja imi si imaginez cu ce as purta-o :). Faptul ca este atat de colorata sa nu va induca in eroare :) Asta o face sa fie usor de asortat! 



Woman NEW Stylish Renovate Flooding Wallet
Nu doar ca scrie pe acesta MAKE UP FOR EVER dar si modelul in sine m-a atras :).
Un portofel total pe gustul meu care este disponibil in mai multe nuante.


5pcs Multipurpose Blackhead Removing extractor
Ustensilele acestea pentru indepartarea punctelor negre sunt un MUST HAVE dupa parerea mea. Eu ma lupt de ceva timp cu punctele negre, le bazai mereu, nu suport sa vad ca am nasul plin de ele dar din pacate cu mainile nu e cea mai igienica varianta. As avea nevoie mare de un astfel de set. Mi se pare interesanta ideea de "set". Pana acum le gaseam la bucata cu preturi destul de piperate.


Obsesia mea pentru genti nu are limite :). O gentuta mica dar vizibil incapatoare, bine organizata.



Fashion crew-neck Long Sleeved Lase Loose T-Shirt
Imprimeurile florale sunt in voga :). Acest pulover mi se pare tare dragut si usor de asortat. Am o pereche de pantofi cu care ar merge perfect :D. Doasr, suntem in asteptarea primaverii nu? ;)

Fashion Leathe Back zipper Slip On Flat Martin BOOTS
Adooor acest stil de botine. Ma reprezinta :). Sunt comfy, comode...as avea 1000 de idei cum sa le combin, cu ce tinute :).


Leopard Hoodie Slim Coat- PLUS SIZE
Aceasta jacheta e disponibila la rubrica PLUS SIZE; marimile incepand de la 38 si pana la 48.
Ador design-ul acesteia; disponibila in 5 nuante.



Weaving Metal Crystal Tassel Statement Necklace
Sunt o mare iubitoare de coliere statement <3. Dragostea mea pentru acestea a inceput anul trecut iar colectia mea continua sa creasca <3. Pe newchic m-a cucerit maxim acesta :D.


Geometric triangle Stud earrings
Nu-i asa ca sunt misto? :D Nu aveau cuuuum sa nu imi placa. <3
Sunt disponibili si pe varianta auriu ;).

Platform Sandals
Cu gandul (deja) la vara, am trecut pe wishlist si acestea sandale cu platforma :)



Flower print Canvas Backpack School bag
Este un ghiozdan pentru scoala (teoretic) dar cine a spus ca nu l-as putea folosi cand ma plimb cu bicicleta sau cand merg la sala sau alergat? :D E tare cute :D


Half sleeve OWL pattern T-shirt
Pentru ca...bufnitele sunt la moda :)
Adoooor acest tricou <3


Si wishlist-ul ar putea continua :).